Xelity 10 TX IP67: Prenos velike količine podatkov s stikalom za vsako uporabo

logo

Upravljano stikalo Xelity 10 TX IP67 podjetja Murrelektronik ponuja nove možnosti za inteligentno upravljanje podatkov, ki lahko poteka decentralizirano in brez električne omarice. Stikalo ima vrata s hitrostjo do deset gigabitov, je zelo robustno in na voljo v številnih različicah ter tako predstavlja nov standard na področju stikal.

Podjetje Murrelektronik s stikalom Xelity 10 TX IP67 ponuja novo, robustno stikalo za industrijsko polje za prenos velike količine podatkov. Stikalo 10 TX IP67 ima deset vrat in je na voljo za naslednje tri različice strojne opreme z ali brez profineta: 10 x 100 Mbit/s, 10 x 1000 Mbit/s in 2 x 1000 Mbit/s + 8 x 100 Mbit/s.

Kompaktno in robustno kovinsko ohišje z vrsto zaščite IP67 dovoljuje uporabo stikala v neprijaznem industrijskem okolju. L-kodirani napajalni konektorji M12 (4- in 5-polni) pa zagotavljajo enostaven priklop na napajalne distribucijske kable do 16 A. Zaradi prostega koncepta ozemljitve niso podane nobene smernice za ozemljitev. Podjetje Murrelektronik z razvijanjem lastnih izdelkov sledi trenutnemu trendu industrijske avtomatizacije. Klasične rešitve v električnih omaricah namreč vedno bolj razvija ali zamenjuje z decentraliziranimi komponentami avtomatizacije IP67 neposredno v polju. Z decentralizirano napeljavo občutno prihranimo prostor v električni omarici in skrajšamo dolžine kablov. Hitrejše in enostavnejše odkrivanje napak, popolna fleksibilnost topologije, hitro skaliranje in enostaven zagon zaokrožajo prednosti stikala.

Zaradi velikega števila različic in enostavnega upravljanja je Xelity 10 TX IP67 izjemno vsestransko in široko uporabno stikalo. Stikalo je primerno za izdelovalce strojev, sistemov in sestavnih delov ter ga lahko uporabimo na vsakem področju.

Zahvaljujoč različnim možnostim razširitve lahko uporabniki enostavno prilagodijo Xelity 10 TX IP67 glede na specifično, želeno rabo. Na vgrajenem spletnem strežniku je mogoče izvesti številne prilagoditve konfiguracije, na primer zrcaljenje vrat ali razdrobljeno zaustavitev vrat. Konfiguracijo lahko seveda shranite tudi za kasnejše servise ali ponavljajoče konfiguracije. Visoke stopnje pretoka skrajšajo urno stopnjo v napravah.

Načrt vrtanja in priključna tehnologija napajalnega konektorja sta enaka za vse različice teh stikal. Da bi zagotovili konsistenten sistem, je mogoče Xelity 10 TX IP67 prosto kombinirati tudi z drugimi napajalnimi moduli M12 podjetja Murrelektronik. S tem stremimo k enotnemu konceptu za napajanje.

Murrelektronik GmbH
Concorde Business Park D2/11
A-2320 Schwechat
info@murrelektronik.si
Telefon: +43 1 7064525-0
Fax: +43 1 7064525-300
https://www.murrelektronik.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!