Robotmaster CAD/CAM za robote

logo

Robotmaster CAD/CAM za robote je programska oprema za offline programiranje robotov (OLP) različnih proizvajalcev.

Brezhibno združuje off-line programiranje, simulacijo in generiranje kode ter zagotavlja hitro, učinkovito, enostavno programiranje robotov in brezhibne robotske programe.

Proizvajalcem pomaga uporabljati robote za proizvodnjo izdelkov višje kakovosti po nižjih cenah, s hitrostjo in prilagodljivostjo, ki sta potrebni za spopadanje s konkurenti po vsem svetu. Robotmaster je idealna programska rešitev za off-line programiranje robotov (OLP) in simulacijo robotov za vse aplikacije, ki zahtevajo CAD/CAM za robote, vključno z obrezovanjem, 3D obdelavo, čiščenjem srha, raziglanjem, poliranjem, varjenjem, doziranjem, brušenjem, vrtanjem ter spenjanjem, barvanjem…

Robotmaster v enotnem okolju povezuje programiranje, simulacijo in generiranje kode. Glavne značilnosti programske opreme Robotmaster so: vgrajena CAD/CAM funkcionalnost, interaktivno okolje za simulacijo in urejanje, optimizacija gibanja robota, analiza delovnega prostora, združljivost z roboti različnih proizvajalcev.
Zmogljivo, integrirano 6-osno programiranje kontur, posebej zasnovano za programiranje robotov, omogoča ustvarjanje optimiziranih robotskih programov. Robotmasterjevo interaktivno simulacijsko okolje (RISE) zagotavlja edinstveno orodje za hitro in enostavno programiranje, vizualizacijo in optimizacijo procesov/dogodkov. Optimizacija omogoča hitro vizualizacijo težav kot so singularnost, trki, omejitve sklepov in dosega in njihovo odpravo na podlagi meril/kriterijev, ki jih je izbral uporabnik. Poleg tega optimizacija omogoča hkratno optimiranje več parametrov, vključno z rotacijo orodja, nagibom orodja in položajem dodatnih zunanjih linearnih ali rotacijskih osi. Analiza delovnega prostora omogoča reševanje težav z dosegom robota in pozicioniranjem obdelovanca ter omogoča določanje optimalnega pozicioniranja obdelovanca. Prav tako z Robotmasterjem enostavno programiramo prehode med posameznimi operacijami s samodejnim optimiziranjem drže in konfiguracije robota za uspešno izvedbo naslednje operacije/naloge.

Če želite s svojim robotom ustvariti več dobička s poenostavljeno, a visoko zmogljivo programsko opremo, je Robotmaster pravilna izbira.

https://camincam.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!