Robotmaster CAD/CAM za robote

logo

Robotmaster CAD/CAM za robote je programska oprema za offline programiranje robotov (OLP) različnih proizvajalcev.

Brezhibno združuje off-line programiranje, simulacijo in generiranje kode ter zagotavlja hitro, učinkovito, enostavno programiranje robotov in brezhibne robotske programe.

Proizvajalcem pomaga uporabljati robote za proizvodnjo izdelkov višje kakovosti po nižjih cenah, s hitrostjo in prilagodljivostjo, ki sta potrebni za spopadanje s konkurenti po vsem svetu. Robotmaster je idealna programska rešitev za off-line programiranje robotov (OLP) in simulacijo robotov za vse aplikacije, ki zahtevajo CAD/CAM za robote, vključno z obrezovanjem, 3D obdelavo, čiščenjem srha, raziglanjem, poliranjem, varjenjem, doziranjem, brušenjem, vrtanjem ter spenjanjem, barvanjem…

Robotmaster v enotnem okolju povezuje programiranje, simulacijo in generiranje kode. Glavne značilnosti programske opreme Robotmaster so: vgrajena CAD/CAM funkcionalnost, interaktivno okolje za simulacijo in urejanje, optimizacija gibanja robota, analiza delovnega prostora, združljivost z roboti različnih proizvajalcev.
Zmogljivo, integrirano 6-osno programiranje kontur, posebej zasnovano za programiranje robotov, omogoča ustvarjanje optimiziranih robotskih programov. Robotmasterjevo interaktivno simulacijsko okolje (RISE) zagotavlja edinstveno orodje za hitro in enostavno programiranje, vizualizacijo in optimizacijo procesov/dogodkov. Optimizacija omogoča hitro vizualizacijo težav kot so singularnost, trki, omejitve sklepov in dosega in njihovo odpravo na podlagi meril/kriterijev, ki jih je izbral uporabnik. Poleg tega optimizacija omogoča hkratno optimiranje več parametrov, vključno z rotacijo orodja, nagibom orodja in položajem dodatnih zunanjih linearnih ali rotacijskih osi. Analiza delovnega prostora omogoča reševanje težav z dosegom robota in pozicioniranjem obdelovanca ter omogoča določanje optimalnega pozicioniranja obdelovanca. Prav tako z Robotmasterjem enostavno programiramo prehode med posameznimi operacijami s samodejnim optimiziranjem drže in konfiguracije robota za uspešno izvedbo naslednje operacije/naloge.

Če želite s svojim robotom ustvariti več dobička s poenostavljeno, a visoko zmogljivo programsko opremo, je Robotmaster pravilna izbira.

https://camincam.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!