Na trdni podlagi s sandali in škornji

logo

Paleta varnostnih čevljev GARANT “comfort” je zdaj popolna; nove oblike čevljev so optimizirane za vroče dni in vlažno okolje.

Varnostni čevlji GARANT “comfort” zdaj niso na voljo samo kot nizki čevlji, ampak tudi kot sandali in kot škornji. S svojim velikim mrežastim vložkom sandali ohranjajo stopala udobna tudi v vročih dneh. Na voljo so v zaščitnem razredu S1 in v zaščitnem razredu S1P z zaščito pred penetracijo. GARANT “comfort” varnostni škornji pa izpolnjujejo zahteve zaščitnega razreda 3. Izdelaniso brez šivov za zaščito stopal pred vdorom vode in tako kot vsi GARANT “comfort” varnostni čevlji ščitijo tudi pred elektrostatično razelektritvijo (ESD).

V “udobnem” modelu varnostnega čevlja GARANT je klasična oblika združena z odličnim udobjem pri nošenju. Odporen zgornji material iz lahkih mikrovlaken in zračna notranja podloga se nežno prilagajata obliki stopala. Čevelj je na voljo v dveh različnih širinah, kar zagotavlja dobro prileganje tudi tistim, ki imajo širša stopala. Vložek z blažitvijo udarcev pete je na voljo v treh različnih stopnjah trdnosti in je izbran glede na telesno težo uporabnika. To omogoča zmanjšanje obremenitev kolen in hrbtenice, zaradi česar je vsakodnevno delovno življenje bistveno udobnejše. Protidrsni zunanji podplat GARANT Comfort TPU s “turning point” zagotavlja trdno oporo v delavnici in tovarni ter povečuje varnost.

Vsi zaščitni čevlji GARANT “comfort” so na voljo v velikostih od 36 do 48 in jih je mogoče naročiti v eShop www.hoffmann-group.com in v Hoffmann Group 2021/2022 katalogu.

O skupini Hoffmann
Več kot 4.000 visoko motiviranih ljudi zagotavlja zmogljivost, zaradi katere je skupina Hoffmann to, kar je danes: vodilni evropski partner za kakovostna orodja, delovne postaje in shranjevanje ter osebno zaščitno opremo. S storitvami, ki dopolnjujejo naše izdelke, skupina Hoffmann poenostavlja postopke za nabavo in dobavo za 135.000 kupcev v 50 državah. Poleg obdelovalnih, vpenjalnih, merilnih, brusilnih in rezalnih orodij portfelj obsega tudi ročno orodje, opremo za varstvo pri delu, delovne postaje in skladišča, izdelke za delavnice ter digitalne storitve in rešitve. Stranke podjetja Hoffmannso velike družbe, ki kotirajo na borzi, ter mala in srednje velika podjetja. Skupina Hoffmann ponuja več kot 100.000 kakovostnih orodij blagovnih znamk GARANT in HOLEX ter drugih vodilnih blagovnih znamk. S celovito storitvijo za stranke v vseh regijah in več kot 99-odstotno oceno kakovosti dostave s certifikatom TÜV lahko strokovnjaku za industrijsko orodje in opremo s sedežem v Münchnu zaupate kot zanesljivemu in učinkovitemu partnerju za svoje stranke. V trgovalnem letu 2020 je skupina Hoffmann dosegla več kot 1,3 milijarde evrov prometa.

Za več informacij obiščite www.hoffmann-group.com

https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!