Na trdni podlagi s sandali in škornji

logo

Paleta varnostnih čevljev GARANT “comfort” je zdaj popolna; nove oblike čevljev so optimizirane za vroče dni in vlažno okolje.

Varnostni čevlji GARANT “comfort” zdaj niso na voljo samo kot nizki čevlji, ampak tudi kot sandali in kot škornji. S svojim velikim mrežastim vložkom sandali ohranjajo stopala udobna tudi v vročih dneh. Na voljo so v zaščitnem razredu S1 in v zaščitnem razredu S1P z zaščito pred penetracijo. GARANT “comfort” varnostni škornji pa izpolnjujejo zahteve zaščitnega razreda 3. Izdelaniso brez šivov za zaščito stopal pred vdorom vode in tako kot vsi GARANT “comfort” varnostni čevlji ščitijo tudi pred elektrostatično razelektritvijo (ESD).

V “udobnem” modelu varnostnega čevlja GARANT je klasična oblika združena z odličnim udobjem pri nošenju. Odporen zgornji material iz lahkih mikrovlaken in zračna notranja podloga se nežno prilagajata obliki stopala. Čevelj je na voljo v dveh različnih širinah, kar zagotavlja dobro prileganje tudi tistim, ki imajo širša stopala. Vložek z blažitvijo udarcev pete je na voljo v treh različnih stopnjah trdnosti in je izbran glede na telesno težo uporabnika. To omogoča zmanjšanje obremenitev kolen in hrbtenice, zaradi česar je vsakodnevno delovno življenje bistveno udobnejše. Protidrsni zunanji podplat GARANT Comfort TPU s “turning point” zagotavlja trdno oporo v delavnici in tovarni ter povečuje varnost.

Vsi zaščitni čevlji GARANT “comfort” so na voljo v velikostih od 36 do 48 in jih je mogoče naročiti v eShop www.hoffmann-group.com in v Hoffmann Group 2021/2022 katalogu.

O skupini Hoffmann
Več kot 4.000 visoko motiviranih ljudi zagotavlja zmogljivost, zaradi katere je skupina Hoffmann to, kar je danes: vodilni evropski partner za kakovostna orodja, delovne postaje in shranjevanje ter osebno zaščitno opremo. S storitvami, ki dopolnjujejo naše izdelke, skupina Hoffmann poenostavlja postopke za nabavo in dobavo za 135.000 kupcev v 50 državah. Poleg obdelovalnih, vpenjalnih, merilnih, brusilnih in rezalnih orodij portfelj obsega tudi ročno orodje, opremo za varstvo pri delu, delovne postaje in skladišča, izdelke za delavnice ter digitalne storitve in rešitve. Stranke podjetja Hoffmannso velike družbe, ki kotirajo na borzi, ter mala in srednje velika podjetja. Skupina Hoffmann ponuja več kot 100.000 kakovostnih orodij blagovnih znamk GARANT in HOLEX ter drugih vodilnih blagovnih znamk. S celovito storitvijo za stranke v vseh regijah in več kot 99-odstotno oceno kakovosti dostave s certifikatom TÜV lahko strokovnjaku za industrijsko orodje in opremo s sedežem v Münchnu zaupate kot zanesljivemu in učinkovitemu partnerju za svoje stranke. V trgovalnem letu 2020 je skupina Hoffmann dosegla več kot 1,3 milijarde evrov prometa.

Za več informacij obiščite www.hoffmann-group.com

https://www.hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!