NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Razširitve gonilnikov za instrumente na osnovi FPGA, naprave FPGA Xilinx 7 Series in prva prilagodilna enota PXImc v panogi razširjajo arhitekturo LabVIEW RIO za zmanjšanje skupnih stroškov preizkušanja.

Podjetje National Instruments (Nasdaq: NATI) je napovedalo več novosti v svoji rekonfigurabilni V/I arhitekturi (RIO), kar za uporabnika poveča in zagotavlja dovolj zmogljivosti za reševanje izzivov sodobnih sistemov za preizkušanje, pri tem pa zmanjša skupne stroške preizkusa.

»Preizkušane naprave so vedno bolj kompleksne, zato potrebujejo inženirji nove strategije, da ostanejo konkurenčni in izpolnijo roke za razvoj izdelka do trga, pri tem pa zmanjšajo stroške,« je povedal Charles Schroeder, direktor preizkusnih sistemov pri podjetju NI. »Pristop v obliki platforme, ki ga ponuja arhitektura LabVIEW RIO, nudi inženirjem prilagodljiva in razširljiva orodja, ki jih potrebujejo za svoj uspeh.«

Več o članku

National Instruments d.o.o.

Tel: + 386 3 425 4200

Brezplačna številka: 080 080 844

www.ni.com/slovenia

NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!