NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Razširitve gonilnikov za instrumente na osnovi FPGA, naprave FPGA Xilinx 7 Series in prva prilagodilna enota PXImc v panogi razširjajo arhitekturo LabVIEW RIO za zmanjšanje skupnih stroškov preizkušanja.

Podjetje National Instruments (Nasdaq: NATI) je napovedalo več novosti v svoji rekonfigurabilni V/I arhitekturi (RIO), kar za uporabnika poveča in zagotavlja dovolj zmogljivosti za reševanje izzivov sodobnih sistemov za preizkušanje, pri tem pa zmanjša skupne stroške preizkusa.

»Preizkušane naprave so vedno bolj kompleksne, zato potrebujejo inženirji nove strategije, da ostanejo konkurenčni in izpolnijo roke za razvoj izdelka do trga, pri tem pa zmanjšajo stroške,« je povedal Charles Schroeder, direktor preizkusnih sistemov pri podjetju NI. »Pristop v obliki platforme, ki ga ponuja arhitektura LabVIEW RIO, nudi inženirjem prilagodljiva in razširljiva orodja, ki jih potrebujejo za svoj uspeh.«

Več o članku

National Instruments d.o.o.

Tel: + 386 3 425 4200

Brezplačna številka: 080 080 844

www.ni.com/slovenia

NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!