NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Razširitve gonilnikov za instrumente na osnovi FPGA, naprave FPGA Xilinx 7 Series in prva prilagodilna enota PXImc v panogi razširjajo arhitekturo LabVIEW RIO za zmanjšanje skupnih stroškov preizkušanja.

Podjetje National Instruments (Nasdaq: NATI) je napovedalo več novosti v svoji rekonfigurabilni V/I arhitekturi (RIO), kar za uporabnika poveča in zagotavlja dovolj zmogljivosti za reševanje izzivov sodobnih sistemov za preizkušanje, pri tem pa zmanjša skupne stroške preizkusa.

»Preizkušane naprave so vedno bolj kompleksne, zato potrebujejo inženirji nove strategije, da ostanejo konkurenčni in izpolnijo roke za razvoj izdelka do trga, pri tem pa zmanjšajo stroške,« je povedal Charles Schroeder, direktor preizkusnih sistemov pri podjetju NI. »Pristop v obliki platforme, ki ga ponuja arhitektura LabVIEW RIO, nudi inženirjem prilagodljiva in razširljiva orodja, ki jih potrebujejo za svoj uspeh.«

Več o članku

National Instruments d.o.o.

Tel: + 386 3 425 4200

Brezplačna številka: 080 080 844

www.ni.com/slovenia

NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!