NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Razširitve gonilnikov za instrumente na osnovi FPGA, naprave FPGA Xilinx 7 Series in prva prilagodilna enota PXImc v panogi razširjajo arhitekturo LabVIEW RIO za zmanjšanje skupnih stroškov preizkušanja.

Podjetje National Instruments (Nasdaq: NATI) je napovedalo več novosti v svoji rekonfigurabilni V/I arhitekturi (RIO), kar za uporabnika poveča in zagotavlja dovolj zmogljivosti za reševanje izzivov sodobnih sistemov za preizkušanje, pri tem pa zmanjša skupne stroške preizkusa.

»Preizkušane naprave so vedno bolj kompleksne, zato potrebujejo inženirji nove strategije, da ostanejo konkurenčni in izpolnijo roke za razvoj izdelka do trga, pri tem pa zmanjšajo stroške,« je povedal Charles Schroeder, direktor preizkusnih sistemov pri podjetju NI. »Pristop v obliki platforme, ki ga ponuja arhitektura LabVIEW RIO, nudi inženirjem prilagodljiva in razširljiva orodja, ki jih potrebujejo za svoj uspeh.«

Več o članku

National Instruments d.o.o.

Tel: + 386 3 425 4200

Brezplačna številka: 080 080 844

www.ni.com/slovenia

NI širi doseg programsko zasnovanih instrumentov za elektronsko preizkušanje

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!