Natančen baterijski vijačnik s kontrolo momenta sedaj tudi v pištolni izvedbi

Natančen baterijski vijačnik s kontrolo momenta je sedaj tržišču dosegljiv tudi v pištolni izvedbi. Nov baterijski vijačnik iz DEPRAG-a omogoča procesno natančno vijačenje horizontalnih vijačnih zvez za momente od 0,8 do 13 Nm.

Prilagodljivost

Izpolnjuje visoke zahteve po natančnosti pri kompleksnih procesih vijačenja. Izvaja stalni nadzor (moment in kot) procesa zategovanja. Izredno visoka natančnost izklopa momenta: Cmk- ≥1,67 pri toleranci ±10%.

Tehnične lastnosti:

  • Prilagodljiv
  • Visoka natančnost izklopa momenta
  • Brezžična komunikacija
  • Uporabniku prijazen
  • Izredno močan vendar energijsko učinkovit

Brezžična komunikacija

»Bluetooth« brezžični prenos podatkov na bazno enoto. Na bazni enoti se lahko hitro in enostavno izdelajo programi vijačenja ter krmilijo do največ 4 vijačnike. Možna je tudi povezava do nadrejenega krmilja, kamor se lahko shranjujejo podatki o programih in rezultati vijačenja.

Več o članku

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si

Natančen baterijski vijačniks kontrolo momenta sedaj tudi v pištolni izvedbi

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!