Natančen baterijski vijačnik s kontrolo momenta sedaj tudi v pištolni izvedbi

Natančen baterijski vijačnik s kontrolo momenta je sedaj tržišču dosegljiv tudi v pištolni izvedbi. Nov baterijski vijačnik iz DEPRAG-a omogoča procesno natančno vijačenje horizontalnih vijačnih zvez za momente od 0,8 do 13 Nm.

Prilagodljivost

Izpolnjuje visoke zahteve po natančnosti pri kompleksnih procesih vijačenja. Izvaja stalni nadzor (moment in kot) procesa zategovanja. Izredno visoka natančnost izklopa momenta: Cmk- ≥1,67 pri toleranci ±10%.

Tehnične lastnosti:

  • Prilagodljiv
  • Visoka natančnost izklopa momenta
  • Brezžična komunikacija
  • Uporabniku prijazen
  • Izredno močan vendar energijsko učinkovit

Brezžična komunikacija

»Bluetooth« brezžični prenos podatkov na bazno enoto. Na bazni enoti se lahko hitro in enostavno izdelajo programi vijačenja ter krmilijo do največ 4 vijačnike. Možna je tudi povezava do nadrejenega krmilja, kamor se lahko shranjujejo podatki o programih in rezultati vijačenja.

Več o članku

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 04 277 17 13

www.mb-naklo.si

Natančen baterijski vijačniks kontrolo momenta sedaj tudi v pištolni izvedbi

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!