Dnevi avtomatizacije 2013 INEA RBT

INEA RBT že tradicionalno organizira dneve avtomatizacije, na katerih svojim poslovnim partnerjem predstavijo predvsem novosti v Mitsubishijevi ponudbi izdelkov. INEA RBT pokriva celotno področje bivše Jugoslavije in Albanijo prek svoji podružnic in lokalnih partnerjev, sistemskih integratorjev.

Samo podjetje in pomen prireditve mi je predstavil direktor podjetja, gospod Cvetko Pepelnik.

»Na prireditvi sodelujejo Mitsubishijevi strokovnjaki, produktni vodje z različnih področij, ki ob tej priložnosti predstavijo vidnejše novosti na posameznih področjih. Razstavljeni so tudi predstavitveni panoji, kjer lahko ti strokovnjaki obiskovalcem prireditve na preprostih primerih prikažejo način upravljanja in delovanja teh novih produktov. INEA RBT, ki je podjetje v lasti INEE in Robotine, pri tem sodeluje in njihov cilj je prodaja opreme, iskanje novih priložnosti na trgu in ponudba rešitev, ki jih lahko kot izvajalca prevzameta INEA in/ali Robotina.«

Vendar pri tem ne gre le za predstavitev industrijskih krmilnikov in posameznih izdelkov, ampak za kompletne rešitve, ki jih ponujajo, saj se je Mitsubishi ozko specializiral na specifična področja, na katerih so vodilni, ali pa vsaj med vodilnimi v svetu. Gre predvsem za tehnološke rešitve na ključ, s področja čiste, pitne vode in čistilnih naprav. V večini primerov poteka izvedba takšnih projektov v povezavi z lokalnimi partnerji, proizvajalci strojne opreme in tehnologije.

Več o članku

INEA RBT d.o.o., Stegne 11, 1000 Ljubljana

Tel: 01 513 81 00

E-pošta: info@inea-rbt.si

www.inea-rbt.si

Dnevi avtomatizacije 2013 INEA RBT

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!