WEMO – TIZIRAJTE SE!

Zanesljiva in brezhibna avtomatizacija mora biti danes samoumevna. Želimo predstaviti proizvajalca sistemov za avtomatizacijo procesov brizganja plastičnih mas iz južne Švedske, Wemo Automation, ki proizvaja robote in sisteme za avtomatizacijo v samem svetovnem vrhu ponudbe.

Roboti so namensko izdelani za manipuliranje na strojih za brizganje plastičnih mas. Načrtovani so za fleksibilnost v avtomatiziranih aplikacijah. Kvalitetne sestavne komponente, izdelane v Evropi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z visoko učinkovitostjo ter zelo nizko porabo energije. Wemo Automation je s kakovostno in vrhunsko izdelavo dosegel togost in stabilnost robotov, s čemer zagotavlja visoko natančnost gibov osi. Linearna vodila v kombinaciji z AC servo motorji, omogočajo visoke navore in pospeške na vseh oseh. AC servo motorjev ni potrebno vzdrževati. Programska oprema v kombinaciji s pogoni omogoča popoln nadzor gibov v vseh pozicijah, brez omejitve. Serijsko vgrajen sistem WGS Quick-Lock omogoča hitro in enostavno menjavo prijemal. Integriran vakuumski sistem z digitalno kontrolo še dodatno pripomore k kompaktnosti robota in s tem tudi h kompaktnosti cele proizvodne celice. V primeru omejene višine stropa, je na voljo izvedba s teleskopsko navpično osjo.

Več o članku

Wemo Automation AB

Top teh d.o.o.

www.wemo.se

www.topteh.si

WEMO – TIZIRAJTE SE!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!