WEMO – TIZIRAJTE SE!

Zanesljiva in brezhibna avtomatizacija mora biti danes samoumevna. Želimo predstaviti proizvajalca sistemov za avtomatizacijo procesov brizganja plastičnih mas iz južne Švedske, Wemo Automation, ki proizvaja robote in sisteme za avtomatizacijo v samem svetovnem vrhu ponudbe.

Roboti so namensko izdelani za manipuliranje na strojih za brizganje plastičnih mas. Načrtovani so za fleksibilnost v avtomatiziranih aplikacijah. Kvalitetne sestavne komponente, izdelane v Evropi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z visoko učinkovitostjo ter zelo nizko porabo energije. Wemo Automation je s kakovostno in vrhunsko izdelavo dosegel togost in stabilnost robotov, s čemer zagotavlja visoko natančnost gibov osi. Linearna vodila v kombinaciji z AC servo motorji, omogočajo visoke navore in pospeške na vseh oseh. AC servo motorjev ni potrebno vzdrževati. Programska oprema v kombinaciji s pogoni omogoča popoln nadzor gibov v vseh pozicijah, brez omejitve. Serijsko vgrajen sistem WGS Quick-Lock omogoča hitro in enostavno menjavo prijemal. Integriran vakuumski sistem z digitalno kontrolo še dodatno pripomore k kompaktnosti robota in s tem tudi h kompaktnosti cele proizvodne celice. V primeru omejene višine stropa, je na voljo izvedba s teleskopsko navpično osjo.

Več o članku

Wemo Automation AB

Top teh d.o.o.

www.wemo.se

www.topteh.si

WEMO – TIZIRAJTE SE!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!