WEMO – TIZIRAJTE SE!

Zanesljiva in brezhibna avtomatizacija mora biti danes samoumevna. Želimo predstaviti proizvajalca sistemov za avtomatizacijo procesov brizganja plastičnih mas iz južne Švedske, Wemo Automation, ki proizvaja robote in sisteme za avtomatizacijo v samem svetovnem vrhu ponudbe.

Roboti so namensko izdelani za manipuliranje na strojih za brizganje plastičnih mas. Načrtovani so za fleksibilnost v avtomatiziranih aplikacijah. Kvalitetne sestavne komponente, izdelane v Evropi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z visoko učinkovitostjo ter zelo nizko porabo energije. Wemo Automation je s kakovostno in vrhunsko izdelavo dosegel togost in stabilnost robotov, s čemer zagotavlja visoko natančnost gibov osi. Linearna vodila v kombinaciji z AC servo motorji, omogočajo visoke navore in pospeške na vseh oseh. AC servo motorjev ni potrebno vzdrževati. Programska oprema v kombinaciji s pogoni omogoča popoln nadzor gibov v vseh pozicijah, brez omejitve. Serijsko vgrajen sistem WGS Quick-Lock omogoča hitro in enostavno menjavo prijemal. Integriran vakuumski sistem z digitalno kontrolo še dodatno pripomore k kompaktnosti robota in s tem tudi h kompaktnosti cele proizvodne celice. V primeru omejene višine stropa, je na voljo izvedba s teleskopsko navpično osjo.

Več o članku

Wemo Automation AB

Top teh d.o.o.

www.wemo.se

www.topteh.si

WEMO – TIZIRAJTE SE!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!