WEMO – TIZIRAJTE SE!

Zanesljiva in brezhibna avtomatizacija mora biti danes samoumevna. Želimo predstaviti proizvajalca sistemov za avtomatizacijo procesov brizganja plastičnih mas iz južne Švedske, Wemo Automation, ki proizvaja robote in sisteme za avtomatizacijo v samem svetovnem vrhu ponudbe.

Roboti so namensko izdelani za manipuliranje na strojih za brizganje plastičnih mas. Načrtovani so za fleksibilnost v avtomatiziranih aplikacijah. Kvalitetne sestavne komponente, izdelane v Evropi, zagotavljajo dolgo življenjsko dobo z visoko učinkovitostjo ter zelo nizko porabo energije. Wemo Automation je s kakovostno in vrhunsko izdelavo dosegel togost in stabilnost robotov, s čemer zagotavlja visoko natančnost gibov osi. Linearna vodila v kombinaciji z AC servo motorji, omogočajo visoke navore in pospeške na vseh oseh. AC servo motorjev ni potrebno vzdrževati. Programska oprema v kombinaciji s pogoni omogoča popoln nadzor gibov v vseh pozicijah, brez omejitve. Serijsko vgrajen sistem WGS Quick-Lock omogoča hitro in enostavno menjavo prijemal. Integriran vakuumski sistem z digitalno kontrolo še dodatno pripomore k kompaktnosti robota in s tem tudi h kompaktnosti cele proizvodne celice. V primeru omejene višine stropa, je na voljo izvedba s teleskopsko navpično osjo.

Več o članku

Wemo Automation AB

Top teh d.o.o.

www.wemo.se

www.topteh.si

WEMO – TIZIRAJTE SE!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!