Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Več varnosti pri transportu orodij za brizganje plastike in tlačnega liva, štančnih in upogibnih orodjih. Roemheld je razvil nov, posebno varen transportni voziček za varno in ergonomično rokovanje in časovno varčno menjavo orodij in form teže do 500 kg. Voziček razpolaga z dvižno nastavljivo ploščo in z novo razvito varovalno postajo.

Platforma je opremljena s krogličnimi vložki, ki so med transportom spuščeni, tako da orodje fiksno nalega in se ne more premikati. Na mizi stroja se voziček tesno združi s predajno postajo. Z združitvijo se aktivira dvig krogličnih vložkov in orodje lahko sedaj zlahka potisnemo na stroj. Za premostitev vmesnega prostora imamo na razpolago dodatno kroglično podlogo. Po odmiku se kroglice spet spustijo tako da lahko orodje varno odpeljemo.

Več o članku

Halder d.o.o.

www.halder.si

Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!