Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Več varnosti pri transportu orodij za brizganje plastike in tlačnega liva, štančnih in upogibnih orodjih. Roemheld je razvil nov, posebno varen transportni voziček za varno in ergonomično rokovanje in časovno varčno menjavo orodij in form teže do 500 kg. Voziček razpolaga z dvižno nastavljivo ploščo in z novo razvito varovalno postajo.

Platforma je opremljena s krogličnimi vložki, ki so med transportom spuščeni, tako da orodje fiksno nalega in se ne more premikati. Na mizi stroja se voziček tesno združi s predajno postajo. Z združitvijo se aktivira dvig krogličnih vložkov in orodje lahko sedaj zlahka potisnemo na stroj. Za premostitev vmesnega prostora imamo na razpolago dodatno kroglično podlogo. Po odmiku se kroglice spet spustijo tako da lahko orodje varno odpeljemo.

Več o članku

Halder d.o.o.

www.halder.si

Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!