Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Več varnosti pri transportu orodij za brizganje plastike in tlačnega liva, štančnih in upogibnih orodjih. Roemheld je razvil nov, posebno varen transportni voziček za varno in ergonomično rokovanje in časovno varčno menjavo orodij in form teže do 500 kg. Voziček razpolaga z dvižno nastavljivo ploščo in z novo razvito varovalno postajo.

Platforma je opremljena s krogličnimi vložki, ki so med transportom spuščeni, tako da orodje fiksno nalega in se ne more premikati. Na mizi stroja se voziček tesno združi s predajno postajo. Z združitvijo se aktivira dvig krogličnih vložkov in orodje lahko sedaj zlahka potisnemo na stroj. Za premostitev vmesnega prostora imamo na razpolago dodatno kroglično podlogo. Po odmiku se kroglice spet spustijo tako da lahko orodje varno odpeljemo.

Več o članku

Halder d.o.o.

www.halder.si

Nov voziček za menjavo orodij in form do 500 kg

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!