THOMSON Električni linearni aktuatorji

Thomson aktuatorji se enostavno vgradijo in upravljajo, ne potrebujejo vzdrževanja in ne spuščajo neželenih tekočin. Enostavno jih je vključiti v avtomatiziran proces in ko so enkrat vgrajeni, delujejo brezhibno v najtežjih pogojih iz leta v leto.

Aktuatorji ponujajo v številnih aplikacijah veliko prednosti v primerjavi z mehanskimi in hidravlični sistemi. So idealni, kjer koli želite dvigovati, spuščati, potiskati, vleči ali rotirati breme. Akumulatorji THOMSON za industrijsko, mobilno, medicinsko, pisarniško in domačo uporabo.

Kompakten dizajn

Zaradi njihove kompaktne velikosti jih je mogoče namestiti in uporabit v utesnjenih prostorih. Aktuator z dolžino hoda 100 mm in skupno dolžino 290 mm lahko proizvedejo moč 9000 N. Aktuatorji iz serije Electrak 1 in 050 se prilagodijo na male prostore z svojo malo velikostjo od 115 mm.

Robustni in zanesljivi

Vsi aktuatorji proizvajalca Thomson združujejo močne, visoko kvalitetne komponente za zagotovitev brezhibnega delovanja. Polžasti ali spiralni zobniki, kvalitetna maziva in visoko zmogljivi motorji zagotavljajo maksimalno življenjsko dobo in vrednost. Tesnila v aktuatorjih zagotavljajo uporabo v vlažnih, umazanih in oljnatih pogojih. Idealni so za uporabo v zunanjih aplikacijah. Možna je izvedba iz nerjavečega jekla ali aluminija za povečanje korozijske odpornosti.

Več o članku

INOTEH d. o. o., K železnici 7, SI-2345 Bistrica ob Dravi

 Tel.: 02 665 11 31

www.inoteh.si

THOMSON Električni linearni aktuatorji

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!