THOMSON Električni linearni aktuatorji

Thomson aktuatorji se enostavno vgradijo in upravljajo, ne potrebujejo vzdrževanja in ne spuščajo neželenih tekočin. Enostavno jih je vključiti v avtomatiziran proces in ko so enkrat vgrajeni, delujejo brezhibno v najtežjih pogojih iz leta v leto.

Aktuatorji ponujajo v številnih aplikacijah veliko prednosti v primerjavi z mehanskimi in hidravlični sistemi. So idealni, kjer koli želite dvigovati, spuščati, potiskati, vleči ali rotirati breme. Akumulatorji THOMSON za industrijsko, mobilno, medicinsko, pisarniško in domačo uporabo.

Kompakten dizajn

Zaradi njihove kompaktne velikosti jih je mogoče namestiti in uporabit v utesnjenih prostorih. Aktuator z dolžino hoda 100 mm in skupno dolžino 290 mm lahko proizvedejo moč 9000 N. Aktuatorji iz serije Electrak 1 in 050 se prilagodijo na male prostore z svojo malo velikostjo od 115 mm.

Robustni in zanesljivi

Vsi aktuatorji proizvajalca Thomson združujejo močne, visoko kvalitetne komponente za zagotovitev brezhibnega delovanja. Polžasti ali spiralni zobniki, kvalitetna maziva in visoko zmogljivi motorji zagotavljajo maksimalno življenjsko dobo in vrednost. Tesnila v aktuatorjih zagotavljajo uporabo v vlažnih, umazanih in oljnatih pogojih. Idealni so za uporabo v zunanjih aplikacijah. Možna je izvedba iz nerjavečega jekla ali aluminija za povečanje korozijske odpornosti.

Več o članku

INOTEH d. o. o., K železnici 7, SI-2345 Bistrica ob Dravi

 Tel.: 02 665 11 31

www.inoteh.si

THOMSON Električni linearni aktuatorji

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!