Wemo predstavil novi program robotov

Wemo je predstavil tri napredne serije izdelkov. E-, X- in S-Design. Vsi linearni roboti omenjenih serij delujejo na oseh X, Y in Z s servomotornimi pogoni, ki jih odlikujeta preciznost in hitrost.

Eden od poudarkov serije so novi linearni roboti serije E-Design, ki jih odlikuje ekonomičnost uporabe, vrhunska učinkovitost in majhna poraba energije. Serija vsebuje tri modele in sicer od 4 kg do 10 kg. Roboti serije X-Design ustrezajo najstrožjim zahtevam fleksibilnosti. So izredno vsestranski in namenjeni kompleksnejši avtomatizaciji. Izvajajo 5- osne gibe in so na voljo v osmih velikostih z nosilnostjo od 5 do 75 kg. Serija x Design je primerna za stroje za brizganje plastike z zapiralno silo od 250 do 40.000 kN. Za kompleksnejše operacije je možno dodati do pet dodatnih servoosi za periferne naprave in jih krmiliti s krmilnikom robota.

Top teh d.o.o.

Wemo Automation AB

www.wemo.se

www.topteh.si

Več o članku

Wemo predstavil novi program robotov

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!