Wemo predstavil novi program robotov

Wemo je predstavil tri napredne serije izdelkov. E-, X- in S-Design. Vsi linearni roboti omenjenih serij delujejo na oseh X, Y in Z s servomotornimi pogoni, ki jih odlikujeta preciznost in hitrost.

Eden od poudarkov serije so novi linearni roboti serije E-Design, ki jih odlikuje ekonomičnost uporabe, vrhunska učinkovitost in majhna poraba energije. Serija vsebuje tri modele in sicer od 4 kg do 10 kg. Roboti serije X-Design ustrezajo najstrožjim zahtevam fleksibilnosti. So izredno vsestranski in namenjeni kompleksnejši avtomatizaciji. Izvajajo 5- osne gibe in so na voljo v osmih velikostih z nosilnostjo od 5 do 75 kg. Serija x Design je primerna za stroje za brizganje plastike z zapiralno silo od 250 do 40.000 kN. Za kompleksnejše operacije je možno dodati do pet dodatnih servoosi za periferne naprave in jih krmiliti s krmilnikom robota.

Top teh d.o.o.

Wemo Automation AB

www.wemo.se

www.topteh.si

Več o članku

Wemo predstavil novi program robotov

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!