Wemo predstavil novi program robotov

Wemo je predstavil tri napredne serije izdelkov. E-, X- in S-Design. Vsi linearni roboti omenjenih serij delujejo na oseh X, Y in Z s servomotornimi pogoni, ki jih odlikujeta preciznost in hitrost.

Eden od poudarkov serije so novi linearni roboti serije E-Design, ki jih odlikuje ekonomičnost uporabe, vrhunska učinkovitost in majhna poraba energije. Serija vsebuje tri modele in sicer od 4 kg do 10 kg. Roboti serije X-Design ustrezajo najstrožjim zahtevam fleksibilnosti. So izredno vsestranski in namenjeni kompleksnejši avtomatizaciji. Izvajajo 5- osne gibe in so na voljo v osmih velikostih z nosilnostjo od 5 do 75 kg. Serija x Design je primerna za stroje za brizganje plastike z zapiralno silo od 250 do 40.000 kN. Za kompleksnejše operacije je možno dodati do pet dodatnih servoosi za periferne naprave in jih krmiliti s krmilnikom robota.

Top teh d.o.o.

Wemo Automation AB

www.wemo.se

www.topteh.si

Več o članku

Wemo predstavil novi program robotov

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!