Wemo predstavil novi program robotov

Wemo je predstavil tri napredne serije izdelkov. E-, X- in S-Design. Vsi linearni roboti omenjenih serij delujejo na oseh X, Y in Z s servomotornimi pogoni, ki jih odlikujeta preciznost in hitrost.

Eden od poudarkov serije so novi linearni roboti serije E-Design, ki jih odlikuje ekonomičnost uporabe, vrhunska učinkovitost in majhna poraba energije. Serija vsebuje tri modele in sicer od 4 kg do 10 kg. Roboti serije X-Design ustrezajo najstrožjim zahtevam fleksibilnosti. So izredno vsestranski in namenjeni kompleksnejši avtomatizaciji. Izvajajo 5- osne gibe in so na voljo v osmih velikostih z nosilnostjo od 5 do 75 kg. Serija x Design je primerna za stroje za brizganje plastike z zapiralno silo od 250 do 40.000 kN. Za kompleksnejše operacije je možno dodati do pet dodatnih servoosi za periferne naprave in jih krmiliti s krmilnikom robota.

Top teh d.o.o.

Wemo Automation AB

www.wemo.se

www.topteh.si

Več o članku

Wemo predstavil novi program robotov

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!