Rittal CP nosilne roke

Sistemi nosilnih rok so se izkazali kot ergonomska povezava med strojem, delovno opremo in osebjem, vendar so podvrženi vedno strožjim zahtevam.

Razvoj ponudbe nosilnih rok podjetja Rittal kaže, kaj vse smo že dosegli na področju vmesnikov človek-stroj. Širok modularni sistem zdaj zagotavlja dosledno delovanje, vgradnjo in projektiranje za uporabnike. Na voljo je v eni enotni oblikovni zasnovi in zajema vse obremenitve, ki jih zahteva trg, do 180 kg.

Nov sistem nosilnih rok

S sistemi nosilnih rok lahko lahkotno in natančno vrtimo, dvigujemo ter obračamo komanden panele. Tako imajo uporabniki vedno dober pregled nad dogajanjem v svojem stroju ali sistemu. Dandanes morajo sistemi nosilnih rok omogočati hitro sestavljanje in biti primerni za posamezne inštalacije. Imeti morajo enotno oblikovno zasnovo in prenašati visoke obremenitve. Na koncu morajo biti preprosto nastavljivi in omogočati upravljanje s kabelskimi povezavami. Podjetje Rittal vse te zahteve v celoti izpolnjuje z uvedbo svojega novega sistema nosilnih rok 60/120/180. Inteligentni modularni sistem, ki ima dosledno oblikovno zasnovo za široko območje obremeni-tev, zdaj ponuja rešitve z nosilno roko za vse zahteve – pri tem pa prinaša velike prihranke časa pri vgradnji, nastavljanju in servisiranju.

Rittal prodaja stikalnih omar d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana

T: +386(0)1/ 546 63 70, F: +386(0)1/ 541 17 10

PE Maribor, Limbuška cesta 2, 2341 Limbuš

T: +386(0)2/ 421 37 00, F: +386(0)2/ 421 37 02

www.rittal.si

Več o članku

Rittal CP nosilne roke

Sorodni članki

Zadnji članki

Avtomatizacija v podjetju Intel

Avtomatizacijo v podjetju Intel enostavno morate videti! To je resnično vrhunsko avtomatizirana proizvodnja.

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Avtomatizirana proizvodnja zelene solate

Zanimivi 3D zobniki

Izredno zanimivi zobniki izdelani v 3D tehnologiji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!