MEAN WELL napajalnik serije MSP-600

Novi medicinski napajalnik z visoko 600W izhodno močjo.

Po seriji MSP-100, MSP-200 in MSP-300 je Mean Well razvil še močnejšo 600 W različico enofaznega napajalnika MSP-600. Napajalniki serije MSP-600 so izdelani v skladu z mednarodnimi zdravstvenimi varnostnimi predpisi (MOPP) in imajo nizek tok uhajanja (leakage current) 300μA pri 264VAC). Zato so primerni za napajanje medicinske opreme, kjer pride do stika s pacientom.

Vhodna izmenična napetost je 85-264 VAC, izhodne napetosti pa so od 3,3VDC do 48VDC, odvisno od izbranega modela. Pri snovanju napajalnikov je bilo veliko pozornosti posvečene visokemu izkoristku. Z vgrajeno aktivno PFC (power factor correction) funkcijo in moderno zasnovo vezij imajo napajalniki serije MSP-600 do 89% izkoristek, odvisno od posameznega modela. Vzporedno lahko vežemo do štiri napajalnike za še večjo skupno izhodno moč.

LCR d.o.o.

www.lcr.si

Več o članku

MEAN WELL napajalnik serije MSP-600

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!