MEAN WELL napajalnik serije MSP-600

Novi medicinski napajalnik z visoko 600W izhodno močjo.

Po seriji MSP-100, MSP-200 in MSP-300 je Mean Well razvil še močnejšo 600 W različico enofaznega napajalnika MSP-600. Napajalniki serije MSP-600 so izdelani v skladu z mednarodnimi zdravstvenimi varnostnimi predpisi (MOPP) in imajo nizek tok uhajanja (leakage current) 300μA pri 264VAC). Zato so primerni za napajanje medicinske opreme, kjer pride do stika s pacientom.

Vhodna izmenična napetost je 85-264 VAC, izhodne napetosti pa so od 3,3VDC do 48VDC, odvisno od izbranega modela. Pri snovanju napajalnikov je bilo veliko pozornosti posvečene visokemu izkoristku. Z vgrajeno aktivno PFC (power factor correction) funkcijo in moderno zasnovo vezij imajo napajalniki serije MSP-600 do 89% izkoristek, odvisno od posameznega modela. Vzporedno lahko vežemo do štiri napajalnike za še večjo skupno izhodno moč.

LCR d.o.o.

www.lcr.si

Več o članku

MEAN WELL napajalnik serije MSP-600

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!