Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Podjetje Turck predstavlja nove ultrazvočne senzorje serije RU-U, ki se odlikujejo po izjemno kratkih slepih conah, velikih merilnih območjih in širokih možnosti nastavitve.

Nova serija ultrazvočnih senzorjev RU- U uporabniku omogoča, da pokrije več različnih zahtev ultrazvočnega merjenja z manj senzorskimi variantami. Turck ultrazvočni senzorji v M18 in M30 ohišjih tako nadomestijo več variant senzorjev prejšnjih generacij, saj so mrtve cone senzorjev izjemno kratke, doseg pa povečan – na primer senzor s 40 cm dosega ima le 2,5 cm slepe cone.

Tipteh d.o.o.

www.tipteh.si

Več o članku

Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!