Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Podjetje Turck predstavlja nove ultrazvočne senzorje serije RU-U, ki se odlikujejo po izjemno kratkih slepih conah, velikih merilnih območjih in širokih možnosti nastavitve.

Nova serija ultrazvočnih senzorjev RU- U uporabniku omogoča, da pokrije več različnih zahtev ultrazvočnega merjenja z manj senzorskimi variantami. Turck ultrazvočni senzorji v M18 in M30 ohišjih tako nadomestijo več variant senzorjev prejšnjih generacij, saj so mrtve cone senzorjev izjemno kratke, doseg pa povečan – na primer senzor s 40 cm dosega ima le 2,5 cm slepe cone.

Tipteh d.o.o.

www.tipteh.si

Več o članku

Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!