Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Podjetje Turck predstavlja nove ultrazvočne senzorje serije RU-U, ki se odlikujejo po izjemno kratkih slepih conah, velikih merilnih območjih in širokih možnosti nastavitve.

Nova serija ultrazvočnih senzorjev RU- U uporabniku omogoča, da pokrije več različnih zahtev ultrazvočnega merjenja z manj senzorskimi variantami. Turck ultrazvočni senzorji v M18 in M30 ohišjih tako nadomestijo več variant senzorjev prejšnjih generacij, saj so mrtve cone senzorjev izjemno kratke, doseg pa povečan – na primer senzor s 40 cm dosega ima le 2,5 cm slepe cone.

Tipteh d.o.o.

www.tipteh.si

Več o članku

Zmogljivi ultrazvočni senzorji Turck

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!