Cenovno ugodna kaskadna vezava varnostnih stikal in senzorjev

Z uvedbo edinstvene decentralizirane zasnove povezovanja Flexi Loop izpolnjuje SICK zahteve po prihranku stroškov s kaskadno vezavo varnostnih stikal in senzorjev znotraj stroja in hkrati povečuje diagnostične možnosti in ohranja performančni nivo e (PL e).

V okviru rešitve z varnostnim krmilnikom Flexi Soft, omogoča Flexi Loop povezovanje in individualno diagnosticiranje do osem senzorskih kaskad z do 32 dvokanalnih varnostnih stikal in varnostnih senzorjev na cenovno ugoden način. To je tehnično in ekonomsko zanimivo za stroje in naprave, kjer se uporablja veliko število vrat, zaščitnih loput, stikal za zaustavitev v sili, kot tudi odprtin na stroju, zaščitenih z optoelektronskimi zaščitnimi napravami. Kaskadna vezava s pomočjo Flexi Loop je cenovno zelo ugodna, ker celotna »zanka« zahteva uporabo le enega varnostnega vhoda na krmilniku. Za ožičenje je možna uporaba standardnih neoplaščenih 5-žilnih kablov s standardnim M12 konektorjem za priklop.

SICK d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 403

1000 Ljubljana

Tel.: 01 47 69 990

www.sick.si

Več o članku

Cenovno ugodna kaskadna vezava varnostnih stikal in senzorjev

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjeni notranji organi

3D natisnjeni človeški organi so natisnjeni tako, da jih lahko uporabljajo študenti medicine. Organe so natisnili s posebnim poudarkom na ustreznih barvah posameznega organa....

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!