Pulzni ventil VZWE

Pulzni ventil VZWE je 2/2-smerni ventil, posebej razvit za uporabo v odpraševalnih sistemih. Odlikujejo ga velik pretok, hitro odpiranje in zapiranje. Je robusten, ima dolgo življenjsko dobo in je cenovno ugoden. Ima številne možnosti priključitve. Izdeluje se v različnih velikostih (slika 1).

VZWE odpravlja tveganja zaradi zamašitve. S kratkim udarom zraka zanesljivo očisti prašne filtre v mnogih vejah industrije. Za kratek in močan udar zraka se pogosto uporablja več pulznih ventilov hkrati (slika 2). Ima idealne lastnosti za zanesljivo čiščenje odpraševalnih sistemov ali postrojev.

Pulzne ventile uporabljajo v vseh branžah, v katerih je potrebno uporabljati in čistiti filtre. Tako so primerni v cementni industriji, predelavi tobaka, rudarstvu, aluminijski, keramični, gumarski, kemični, papirni, lesni, prehrambni industriji in drugod.

FESTO, d. o. o., Blatnica 8, 1236 Trzin

Tel.: 01 530 21 00

E-pošta: info_si@festo.com

www.festo.com

Več o članku

Pulzni ventil VZWE

Sorodni članki

Zadnji članki

3D natisnjen snežni traktor

3D natisnjen snežni traktor

Nova www stran

Dragi kupci, spoštovani partnerji, Obveščamo vas, da smo v okviru vavčerja za digitalni marketing pridobili sofinanciranje izdelave spletnih strani. Naložbo  sofinancirata Republika Slovenija in Evropski...

MSCE Električni cilindri z vodilom in UNOMOTION koračnim sistemom

MSCE je električni cilinder z integriranim sistemom vodenja. Z uporabo integriranega natančnega krogličnega vretena, se rotacijsko gibanje (vrtenje) pogonske gredi pretvori v linearno gibanje (translacijo) batnice z visoko mehansko učinkovitostjo in majhnim notranjim trenjem.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!