5GigE kamere Basler – izjemna hitrost prenosa, majhen format

logo

Tipteh d.o.o.
Če želite kombinacijo majhnega formata znanih ace 2 kamer, 5-kratne GigE hitrosti prenosa slike in idealno usklajenih elektronskih komponent ter gonilnika, izberite Baslerjeve nove 5GigE kamere.

Ta kombinacija omogoča višje hitrosti prenosa slike za višjo učinkovitost in profitabilnost vaše aplikacije, hkrati pa vzdržuje nizke stroške.

Vrhunska zmogljivost po nizki ceni
GigE5 kamere vam zagotavljajo hitrost, ki jo potrebujete, majhnost, ki si jo želite, in ceno, ki se ji ne morete upreti. Na voljo vam je 12 modelov kamer v neprekosljivo majhnem formatu, z vgrajeno 5GigE tehnologijo. Dopolnjujejo jih kompatibilne elektronske komponente ter gonilnik.

Ti zanesljivi in temeljito preizkušeni Baslerjevi izdelki bodo zagotovili nemoteno in učinkovito delovanje vaših aplikacij za strojni vid, olajšali in pohitrili namestitev, ter znižali stroške sistema za strojni vid.

Koristi 5GigE kamer:

  • 5x hitrejši prenos podatkov v ekstra majhnem ohišju;
  • Dokazano zanesljiv Pylon gonilnik, prilagojen 5GigE vision sistemom;
  • Popolnoma usklajene strojne komponente in gonilnik;
  • 1:1 zamenjava za obstoječe GigE kamere – nespremenjen vmesnik, nobenih dodatnih komponent;
  • Enostavna nadgradnja iz USB 3.0 sistemov;
  • Nizek skupen strošek glede na majhen format kamere in visoko hitrosti prenosa podatkov;
  • Višji prenos podatkov za višjo učinkovitost in donosnost vaših projektov;
  • Prihranek časa in denarja pri nakupu opreme pri zgolj enem proizvajalcu, ki vam lahko ponudi vse potrebne komponente vision sistema;
  • Optimalno razmerje med ceno in zmogljivostjo zanesljivih in skrbno testiranih vision izdelkov.

Izkoristite usklajenost vseh 5GigE komponent
Baslerjev širok nabor med seboj kompatibilnih komponent za strojni vid zagotavlja nemoteno in učinkovito delovanje vaše vision aplikacije, skrajša čas in olajša njeno namestitev ter zniža stroške vision sistema.

V naboru najdete
Kamere
Zmogljivost 5 GigE v mini formatu: 12 modelov ace 2 Basic kamer z vgrajenimi senzorji Sony Pregius S in ločljivostjo od 5 do 24 milijonov slikovnih pik.

Izberite svojo kompatibilno zelo hitro kamero kot 1:1 zamenjavo za vaš obstoječi GigE sistem strojnega vida ali kot idealno možnost za razvoj novega.

Leče
Vrhunske Baslerjeve leče C23 in C11 so popolna optična dopolnitev za vaš 5GigE vision sistem. Brezhibno se ujemajo z modeli kamer ace 2 Basic in ločljivostjo njihovih senzorjev.

PC kartice
Baslerjeva vmesniška kartica 10GigE vam omogoča optimalno pridobivanje slike iz kamere ace 2.

Kable
Visokokakovostni, robustni GigE in I/O kabli zagotavljajo stabilen prenos podatkov, nujen za optimalno delovanje sistema. Dolžina kablov do 100 m omogoča fleksibilno postavitev sistema tako v tovarnah kot tudi povsod, kjer morate premostiti velike razdalje.

Programsko opremo
Programska oprema pylon Camera Software Suite poskrbi za brezhibno “plug-and-play” integracijo in enostavno uporabo vseh 5GigE komponent, ki vključujejo novo različico GigE Vision Improvement (GEVI) kot krovno zbirko orodij in programskih knjižnic za razvoj aplikacij operacijskega sistema (SDK).

Z vrsto inteligentnih funkcij za obdelavo slik, poimenovanih pylon vTools, vam ta programska oprema zagotavlja najboljše delovanje vseh izdelkov Basler. Na voljo je za operacijske sisteme Windows, Linux in Linux ARM.

Dodatke
Kompatibilni dodatki, vključno z omrežnimi in perifernimi napravami in adapterji za pritrditev kamer, so namenjeni izpolnjevanju vaših individualnih potreb.

Uporabite 5GigE za najrazličnejše aplikacije
5GigE rešitve vam bodo prišle prav marsikje, npr.:
Pri avtomatizaciji tovarn: obdelava slik postaja nepogrešljiva na vedno več industrijskih področjih. Z nenehnim razvojem skuša računalniški strojni vid zadostiti potrebam širokega spektra aplikacij, kot so npr. samodejni operaterski vmesniki (AOI), vodenje robotov ali pregled tiskanih vezij, rezin in lepil.
V kmetijstvu: računalniški strojni vid pomaga pri razvoju kmetijske avtomatizacije namenjene zlasti majhnim kmetijam. Z avtomatizacijo opazovanj in kvantificiranjem pogojev rasti lahko kmetje uporabijo okoljske informacije za napovedovanje rasti. S tem znižajo stroške, povečajo učinkovitost ter delo opravljajo 24/7.
Za analizo športa in gibanja: napredna tehnologija računalniškega strojnega vida se v analizi športa največkrat uporablja tako za izboljšanje izkušnje občinstva kot za zagotavljanje koristnih povratnih informacij športnikom.

URL novice:
https://tipteh.com/si/strojni-vid/industrijske-kamere/5gige-kamere-basler/

Tipteh d.o.o.
Ulica Ivana Roba 23
1000 Ljubljana
info@tipteh.si
+386 (0)1 200 51 50
www.tipteh.com/si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!