Elektrospoji širijo nabor izdelkov za industrijo z General Electric

Podjetje Elektrospoji se je skozi svojo dvajsetletno zgodovino na slovenskem tržišču uveljavilo kot zanesljiv dobavitelj najkakovostnejših izdelkov in rešitev.

Štiri glavna industrijska področja:

  1. procesno avtomatizacijo,
  2. industrijsko avtomatizacijo in strojegradnjo, 
  3. elektroenergetiko ter
  4. infrastrukturo v zgradbah.

Da bi tem industrijskim področjem lahko zagotovili še bolj celovito ponudbo na enem mestu, so se v Elektrospojih odločili za razširitev prodajnega programa s celovitim segmentom izdelkov stikalne tehnike za industrijo proizvajalca General Electric.

Širitev prodajne platforme s stikalno in zaščitno tehniko

V dogovoru s podjetjem Metronik d.o.o., dosedanjim distributerjem stikalne tehnike GE v Sloveniji, se je s 15.3.2016 celotni program distribucije GE stikalne tehnike prenesel na novega slovenskega specializiranega distributerja – Elektrospoji d.o.o. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami v distribuciji komponent bodo Elektrospoji nadaljevali s prodajo in servisom obstoječih partnerjev in širili ponudbo na slovenskem trgu.

General Electric je globalno podjetje, ki se ukvarja z različnimi področji, njihov nedavni prevzem podjetja Alstom pa nakazuje njihovo vedno večjo usmeritev v energetiko in industrijo. S svojimi izdelki in storitvami General Electric oskrbuje kupce v več kot 100 državah in po celem svetu zaposluje več kot 300.000 ljudi.

Skupina General Electric Industrial Solutions ponuja širok nabor nizkonapetostnih izdelkov, ki zagotavljajo zanesljivost, varnost in visoko zmogljivost po najvišjih standardih kakovosti, saj so proizvedeni v evropskih obratih (Poljska, Madžarska).

Izbrana ponudba GE Industrial Solutions vključuje naslednje skupine izdelkov:

  • Kontaktorji
  • Industrijski odklopniki
  • Instalacijski odklopniki MCB
  • Diferenčna zaščitna stikala RCCB (FID)
  • Kombinirana diferenčna zaščita RCBO (KZS)
  • Motorska zaščitna stikala
  • Preobremenitveni releji (bimetali)
  • Mehki zagoni in frekvenčni regulatorji
  • Tipke in stikala
  • Elektronski in časovni releji
  • Industrijski razdelilniki
  • In drugo

Elektrospoji d.o.o.

Stegne 27, 1000 Ljubljana

Tel.: 01 511 38 10

www.elektrospoji.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!