MB-NAKLO: Sistemi za nadzor pozicije DEPRAG

logo

Popolnoma koordinirana linearna stojala (stativa) za nadzor pozicije oz. portalne rešitve zagotavljajo najboljšo zanesljivost procesa, saj nadzirajo proces montaže in s tem razbremenijo operaterja.

Sistemi za nadzor pozicije zagotavljajo, da je pravi vijak s pravim programom montiran na pravo mesto, v pravem zaporedju in s pravim momentom. Sistemi za nadzor pozicije tako koordinirajo, optimirajo in nadzorujejo celoten proizvodni proces. Linearno stojalo (stativ) ali portal se lahko upravlja z vijačniki serije servo EC ali EC.

Na voljo sta dve opciji: linearno stojalo (stativ) s kontrolo pozicije in portal za kontrolo pozicije (portalna rešitev)

Lastnosti:

  • Spremljanje pozicije vijaka in vrstnega zaporedja vijačenja, prosto programiranje
  • Posamezni parametri zategovanja vijakov so na voljo za vsak položaj vijaka
  • Operaterja razbremeni tako, da absorbira reakcijski moment
  • Vertikalno vodenje vijačnika
  • Opcijsko na voljo z integriranim vertikalnim hodom kar razbremeni operaterja; pritisk navzdol se v tem primeru aktivira s pomočjo cilindra
  • Zaporedna razvrstitev vijakov v skladu z zahtevami glede položaja

MB-NAKLO d.o.o.

Tel: 051 354 904

www.mb-naklo.si

Več o članku si preberite v PDF reviji!

 

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!