A+A 2023: delovna oblačila GARANT

HOFFMANN GROUP
Novi delovni jopiči in delovne hlače do pasu so zasnovani elegantno, robustno in udobno za delo v industrijskem delovnem okolju ali športno elegantno in prilagodljivo za delo v storitvenem sektorju

Delovna oblačila blagovne znamke GARANT so bila prvič predstavljena na sejmu A+A v Düsseldorfu. Nova kolekcija z linijama modelov »Service« in »Industrie« obsega delovne jopiče in delovne hlače do pasu za kovinsko obdelovalno industrijo, montažo in vzdrževanje – torej povsod tam, kjer se orodja GARANT uporabljajo že 50 let in imajo veliko privržencev. Zato so tudi delovna oblačila povsem v slogu blagovne znamke GARANT: izjemno kakovostna, elegantna, funkcionalna in moderna. Za ženske so na voljo posebni modeli hlač, za vroče dni pa so delovne hlače do pasu »Service« na voljo tudi kot kratke delovne hlače. Modno poudarjena delovna oblačila GARANT so na voljo v mornarsko modri in antracitni barvi.

Nova delovna oblačila GARANT so narejena iz kakovostnih in trpežnih tkanin, izdelanih v Evropi. Elastična mešana tkanina z več kot 30-odstotnim deležem bombaža je prijetna tudi za občutljivo kožo in ohranja telo sveže tudi pri višjih temperaturah. Medtem ko je linija delovnih oblačil za industrijo s 3 odstotki elastana, trpežno corduro v predelu kolen, oblikovanimi rokavi in trojnimi šivi posebej robustna in udobna (masa: 265 g/m2), nudi linija delovnih oblačil za storitveni sektor s 4 odstotki elastana dodatno gibljivost in lahkost s športnim dizajnom (masa: 220 g/m2).

Raztezanje v 4 smereh na močno obremenjenih mestih povečuje udobje pri nošenju in obenem podaljšuje življenjsko dobo oblačil. Zračen material na notranjih straneh rokavov delovnih jopičev ter material coolmax na zadnji strani kolen spodbujata toplotno izmenjavo in učinkujeta proti močnemu znojenju. Delovne hlače se zaradi visokega pasu dobro prilegajo tudi od zadaj in zanesljivo zapirajo tudi, ko ste sklonjeni.

Da so delovna sredstva vedno dobro razporejena in pri roki, so tako na ženskih kot moških modelih na voljo številni žepi. Dva stranska žepa, en prsni in en napoleonski žep, po dva zadnja in sprednja žepa, žep za pisalo in žep za zložljivi meter, žep z zadrgo in žep za mobilni telefon nudijo zadosti prostora, da je vse shranjeno povsem pri roki. Kakovostne zadrge YKK so pri modelu za storitve obrobljene, pri modelu za industrijo pa so zaradi preprečevanja opraskanja obdelovancev prekrite.

Nova delovna oblačila je mogoče naročiti prek spletne trgovine www.hoffmann-group.com in prek kataloga 2023/2024. Hoffmann Group lahko oblačila po naročilu opremi z logotipi ali okrasnimi elementi. Če je treba na novo opremiti večjo skupino uporabnikov, so mogoči tudi večtedenski testi nošenja.

Novi delovni jopiči in delovne hlače do pasu so na voljo v mornarsko modri in antracitni barvi.

Hoffmann Group
Več kot 4000 visoko motiviranih zaposlenih je s svojim delom prispevalo k temu, da je Hoffmann Group postala to, kar je danes: vodilni evropski partner za kakovostno orodje, delavniško pohištvo in osebno varovalno opremo. Z ustreznimi izdelki in storitvami olajšujejo nabavo in oskrbo več kot 135.000 svojim kupcem v 50 državah. Portfelj poleg orodja za strojno obdelavo, vpenjanje, merjenje, brušenje in rezanje obsega tudi ročno orodje, delovno zaščito, delavniško pohištvo, delavniški pribor ter digitalne storitve in rešitve. Med kupce štejejo veliki koncerni, katerih delnice kotirajo na borzi, ter srednje velika in majhna podjetja. Hoffmann Group poleg blagovnih znamk GARANT in HOLEXnudi več kot 500 priznanih blagovnih znamk na enem mestu. S celovitimi storitvami za kupce in s TÜV-certificirano kakovostjo dobave je specialist za orodje in opremo s sedežem v Münchnu zanesljiv in učinkovit partner za svoje kupce. Skupina Hoffmann Group je leta 2021 dosegla promet več kot 1,3 milijarde evrov. Hoffmann SE, osrednje podjetje skupine Hoffmann Group, je od maja 2022 sestavni del švicarske družbe SFS AG, v okviru katere se vodi kot samostojna divizija.

Več informacij na www.hoffmann-group.com

Hoffmann SE
Haberlandstraße 55
D-81241 München, Nemčija
Marion Schwenk
Tel.: +49 89 8391 9541
m.schwenk@hoffmann-group.com
https://www.hoffmann-group.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!