ACE: Miniaturni blažilniki sunkov izboljšajo zanesljivost stroja za zapiranje

logo

Podjetja, ki polnijo steklenice, so odvisna od njihove sposobnosti za pripravo velike količine izdelkov in običajno zahtevajo veliko od svojih strojev. En sam stroj lahko proizvede milijone enot. Nekateri stroji pa so zasnovani za vsestranskost, da lahko prilagodijo proizvodne spremenljivke, kot so različne vrste zapork za steklenice. V obsežni industriji, kot je polnjenje steklenic, morajo biti strojni deli zanesljivi in zagotavljati dolgo življenjsko dobo. In ko je čas za zamenjavo dela stroja, mora biti ta enostaven za namestitev.

Slika 1: Miniaturni blažilci sunkov ACE

Optimizacija zmogljivosti stroja
Stranka proizvajalca ACE je izdelala “univerzalni” stroj za zapiranje, ki lahko vsako leto zapre 1,4 milijona steklenic z različnimi vrstami pokrovov: zamaški z vijaki, dozirniki črpalk in potisni zamaški. Zanaša se na ACE blažilnike sunkov, saj jih je vedno mogoče enostavno vgraditi v obstoječe konstrukcije. Blažilnike sunkov, ki so izpostavljeni stalnim obremenitvam, je mogoče po koncu njihove življenjske dobe hitro zamenjati. Ta stroj za zapiranje na več lokacijah vključuje miniaturne blažilnike sunkov ACE MC150MH.

Zasnova samo-kompenzacijskega blažilca sunkov
Blažilnik sunkov MC150MH je zasnovan tako, da nudi visoko vzdržljivost in zelo nizko silo ponastavitve. Je samo-kompenzacijski in pripravljen za takojšnjo namestitev. Odlikuje ga dolga življenjska doba do 25 milijonov ciklov ter posebna tehnologija delovanja, ki zagotavlja, da je blažilna tekočina popolnoma ločena od okoliškega zraka. Ta tehnologija omogoča neposredno vgradnjo v tlačno komoro, ki zagotavlja končno blaženje v pnevmatskih cilindrih do približno 7 bara. Dodatne funkcije in specifikacije MC150MH vključujejo:

• Velika kapaciteta sprejemanja energije
• bočni obremenitveni adapter, ki omogoča udarne kote do 25 stopinj,
• možnosti iz nerjavečega jekla,
• univerzalno montažo.

Blažilnik MC150MH je primeren za najrazličnejše namene, kot so najrazličnejša oprema za obdelavo materialov, pakirna oprema, robotika in obdelovalni stroji. Strankam je na voljo tudi spletni konfigurator ACE Controls za izbirno optimalne rešitve.

Slika 2: Blažilec sunkov ACE MC150MH

Zanesljivost in dolga življenjska doba povečata razpoložljivost stroja
Kadar morate zaščititi obsežno proizvodno opremo, lahko zanesljivost in življenjska doba vašega blažilnika sunkov vplivata na razliko v razpoložljivosti stroja. MC150MH proizvajalca ACE Controls se ponaša z dolgo življenjsko dobo in enostavno namestitvijo, zato bo vaša naprava imela manj izpadov zaradi popravil ali zamenjave ter bo zagotovila večjo storilnost.

Podjetje ACE Stoßdämpfer GmbH – vaš specialist za blažilno tehnologijo v industriji
ACE, ustanovljen leta 1963, je predstavil prvi nastavljiv industrijski blažilnik. Več kot 50 let kasneje je ACE mednarodno priznan strokovnjak na področju tehnologije industrijskega blaženja. Portfelj podjetja zdaj vključuje avtomatizacijski nadzor, nadzor gibanja, nadzor vibracij in varnostne izdelke.

Več informacij o izdelkih ACE dobite pri podjetju INOTEH D.O.O.

INOTEH d.o.o.
K železnici 7
SI-2345 Bistrica ob Dravi
tel.: 02 / 673 01 35
E-mail: dm@inoteh.si
www.inoteh.si

2021 / 34

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!