CameraLink in CoaxPress visoko ločljive matrične in linijske kamere ter vmesniki (grabberji)

logo

Conphis
Podjetje Conphis nadgrajuje obstoječi program izdelkov za strojni vid s kamerami in grabberji višjega segmenta.

CameraLink, CoaxPress in 10GigE kamere VIEWORKS
Podjetje Vieworks je usmerjeno v razvoj in izdelavo kamer za zahtevnejše aplikacije. Odlikujejo jih inovativne tehnologije in visoka kvaliteta.

V ponudbi so matrične kamere z ločljivostjo od 2 do 151 Mpixlov (s pomočjo pixel shift tehnologije do 604 Mpixlov) z vmesniki CameraLink, CoaXPress, GigE in 10 GigE. Prepoznavni so tudi po linijskih kamerah z ločljivostjo 2-23k linij z vmesnikih CameraLink, CoaXPress in GigE.

CameraLink in CoaxPress grabberji Active Silicon
Razvija in proizvaja širok nabor tehnološko naprednih vmesnikov na področju strojnega vida. Med izdelki naj izpostavimo CoaXPress in CameraLink vmesnike za različne platforme in različne 64-bitne operacijske sisteme (Windows, Linux in QNX). Njihovi CoaXPress in CameraLink vmesniki so hitri in delujejo v realnem času.

So tudi popolnoma združljivi z GenICam standardom ter podpirajo procesiranje na grafični kartici ter so združljivi tako z AMD DirectGMA, kot tudi NVIDIA GPUDirect for Video.

Razvojno orodje ActiveSDK vsebuje veliko primerov in optimiziranih knjižnic. Nadzor nad kamero in vmesniki omogoča program ActiveCapture (na osnovi GenICam standarda).

https://www.conphis.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!