CameraLink in CoaxPress visoko ločljive matrične in linijske kamere ter vmesniki (grabberji)

logo

Conphis
Podjetje Conphis nadgrajuje obstoječi program izdelkov za strojni vid s kamerami in grabberji višjega segmenta.

CameraLink, CoaxPress in 10GigE kamere VIEWORKS
Podjetje Vieworks je usmerjeno v razvoj in izdelavo kamer za zahtevnejše aplikacije. Odlikujejo jih inovativne tehnologije in visoka kvaliteta.

V ponudbi so matrične kamere z ločljivostjo od 2 do 151 Mpixlov (s pomočjo pixel shift tehnologije do 604 Mpixlov) z vmesniki CameraLink, CoaXPress, GigE in 10 GigE. Prepoznavni so tudi po linijskih kamerah z ločljivostjo 2-23k linij z vmesnikih CameraLink, CoaXPress in GigE.

CameraLink in CoaxPress grabberji Active Silicon
Razvija in proizvaja širok nabor tehnološko naprednih vmesnikov na področju strojnega vida. Med izdelki naj izpostavimo CoaXPress in CameraLink vmesnike za različne platforme in različne 64-bitne operacijske sisteme (Windows, Linux in QNX). Njihovi CoaXPress in CameraLink vmesniki so hitri in delujejo v realnem času.

So tudi popolnoma združljivi z GenICam standardom ter podpirajo procesiranje na grafični kartici ter so združljivi tako z AMD DirectGMA, kot tudi NVIDIA GPUDirect for Video.

Razvojno orodje ActiveSDK vsebuje veliko primerov in optimiziranih knjižnic. Nadzor nad kamero in vmesniki omogoča program ActiveCapture (na osnovi GenICam standarda).

https://www.conphis.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!