Dan najboljše prakse

Dan najboljše prakse 2024

Tradicionalna strokovna konferenca Dan najboljše prakse bo v organizaciji Zbornice elektroindustrije že 12. leto zapored potekala na Gospodarski zbornici Slovenije in pod žaromete ponovno postavila izmenjavo dobrih praks. V sredo, 24. januarja 2024, boste lahko prisluhnili domačim in mednarodnim govorcem, ki bodo v okviru letošnje teme »Medpanožna aplikativnost v središču tehnoloških priložnosti« brez dvoma navdihnili vse udeležence. 

Konferenca je namenjena strokovnjakom, odločevalcem iz podjetij in vsem, ki ste vpeti v procese nenehnega izboljševanja na področju proizvodnje, razvoja in iskanja novih tehnoloških rešitev.

Inspiracijo za letošnjo konferenco smo črpali iz uporabnosti vesoljskih tehnologij na zemlji, kjer smo lahko priča izvirnim prenosom tehnoloških procesov, storitev ali produktov iz ene panoge v drugo.

Na prihajajoči konferenci se pustite presenetiti s predstavitvami več primerov dobrih praks, ki medpanožno aplikacijo tehnologij aktivno uporabljajo in s tem izkoriščajo sinergijo za napredek. Pester program bo predstavil večnamensko uporabnost tehnologij, ki podjetjem prinese priložnosti povečanega sodelovanja med panogami in sektorji ter hkrati omogoča bolj ekonomično poslovanje z vsemi razpoložljivimi viri.

Program in prijava na povezavi.

Vljudno vabljeni!

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!