Dankon, d. o. o. INNOMOTICS A Siemens Business

Dankon, d. o. o.
Podjetje Dankon nadaljuje svoje poslanstvo zagotavljanja podpore pri prodaji in pri zagonu Siemensove industrijske opreme z novim partnerjem.

TERMINI ZA IZOBRAŽEVANJE SIEMENS TIA PORTAL

  • TIA PRO 1 13.11. – 17.11.2023
  • TIA PRO 2 20.11. – 24.11.2023

Novost, ki je svojo pot začela julija 2023 in se dokončno uveljavila 1. 10. 2023, je novo podjetje INNOMOTICS, ki ga je ustanovilo podjetje Siemens (A Siemens Business). Ker Dankon nadaljuje sodelovanje tudi s podjetjem Innomotics, vam predstavljamo novega partnerja ter vse novosti, spremembe in prednosti pri poslovanju s produkti tega podjetja.
Siemens je del svojega poslovanja prenesel na novo registrirano podjetje, ki deluje samostojno, a je še vedno v lasti podjetja Siemens. Produkti in posli, ki so zdaj del novega podjetja Innomotics, so:

  • nizkonapetostni elektromotorji – SIMOTICS LV
  • gonila z motorjem – SIMOGEAR
  • visoko- in srednjenapetostne aplikacije (motorji in regulatorji) – LDA
  • tehnologija Weiss za pogon vretenskih aplikacij
  • SYKATEC

Podjetje Dankon, d. o. o., tako poleg distribucije Siemensove industrijske opreme zagotavlja tudi distribucijo produktov, ki jih proizvaja podjetje Innomotics. To velja za nizkonapetostne motorje, gonila z motorji, srednjenapetostne motorje in regulatorje. Ponujamo tudi tehnologijo Weiss za pogon vretenskih aplikacij in produkte SYKATEC. Pri vseh produktih bo še vsaj eno leto na napisni ploščici kot proizvajalec naveden Siemens. Prehod na novo znamko bo postopen.

Innomotics je podjetje s približno 14.000 zaposlenimi in približno tremi milijardami evrov prometa ter je pomemben dobavitelj na globalnem tržišču. Veselimo se novega partnerstva s podjetjem Innomotics in vam zagotavljamo nemoteno obdelavo vaših naročil še naprej.

V naši ponudbi tako ostajajo izdelki z dolgo tradicijo in s kakovostjo, ki jo še naprej zagotavlja podjetje Siemens. Za vsa povpraševanja in dodatne informacije smo na voljo na elektronskem naslovu: info@dankon.si

Dankon, d. o. o.
Podutiška cesta 94
1000 Ljubljana
Tel.: +386 1 3200 861
https://www.dankon.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!