Distribucija LR10iA/10 robota se je pričela

FANUC Adria d.o.o.
FANUC je razvil in začel distribucijo LR10iA/10, novega popolnoma pokritega robota, ki ima velik doseg in je visoko odporen na prah/tekočino, hkrati pa je lahek in kompakten.

LR10iA/10 je lahek model z največjo nosilnostjo na zapestju 10 kg, največjim dosegom 1.101 mm in težo le 46 kg, kar je manj kot 1/3 običajnih modelov. Pritrdi se na tla, na glavo ali na spodnjem delu robota.

Standardna zaščita pred prahom/tekočino LR10iA/10 ima oceno IP67, kar mu omogoča prilagodljivo prilagajanje različnim okoljem, vključno z negovalnimi aplikacijami. Poleg tega njegovo tanko ohišje omogoča namestitev, ne da bi pri tem motili tok transportnega traku, in ga je mogoče uporabiti v številnih aplikacijah, vključno v logistični industriji, po kateri povpraševanje v zadnjih letih narašča.
Ožičenje, zračne cevi in ​​elektromagnetni ventili so vgrajeni v notranjost od podnožja robota do nadlakti. Zaradi odsotnosti štrlečih kablov in cevi je idealen za poučevanje brez povezave.

Kot učno napravo lahko poleg običajnega iPendant-a uporabite tablični računalnik TP, ki ima velik zaslon, ki omogoča preprosto in intuitivno upravljanje.

S svojo lahkostjo, kompaktno velikostjo in visoko odpornostjo proti težkim okoljem ter enostavnostjo uporabe bo LR10iA/10 prispeval k izboljšanju produktivnosti naših strank.

Več informacij na www.fanuc.si.

FANUC Adria d.o.o.
Ipavčeva 21
3000 Celje
http://www.fanuc.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nagrada za prijaznost podnebju

CDP je podjetje FANUC ocenil kot "A-Seznam"

Svet mehatronike 45 (1-2024)

Pozdravljeni drage bralke in dragi bralci revije Svet mehatronike! Izgleda, da se svet vrti vedno hitreje. Pa s tem ne mislim vrtenja našega planeta, pač pa uvajanje novih tehnologij. V tokratni številki revije Svet mehatronike boste namreč lahko prebrali, kako umetna inteligenca (AI) pomaga pri iskanju novih materialov.

Predstavljamo Omron K7DD-PQ, novo serijo naprednih naprav za nadzor stanja elektromotorja

Preprečevanje nepričakovanih okvar opreme s spremljanjem težko merljivih načinov okvar, vključno s pogostimi spremembami hitrosti na motorjih s hitro spreminjajočimi se obremenitvami

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!