Distribucija LR10iA/10 robota se je pričela

FANUC Adria d.o.o.
FANUC je razvil in začel distribucijo LR10iA/10, novega popolnoma pokritega robota, ki ima velik doseg in je visoko odporen na prah/tekočino, hkrati pa je lahek in kompakten.

LR10iA/10 je lahek model z največjo nosilnostjo na zapestju 10 kg, največjim dosegom 1.101 mm in težo le 46 kg, kar je manj kot 1/3 običajnih modelov. Pritrdi se na tla, na glavo ali na spodnjem delu robota.

Standardna zaščita pred prahom/tekočino LR10iA/10 ima oceno IP67, kar mu omogoča prilagodljivo prilagajanje različnim okoljem, vključno z negovalnimi aplikacijami. Poleg tega njegovo tanko ohišje omogoča namestitev, ne da bi pri tem motili tok transportnega traku, in ga je mogoče uporabiti v številnih aplikacijah, vključno v logistični industriji, po kateri povpraševanje v zadnjih letih narašča.
Ožičenje, zračne cevi in ​​elektromagnetni ventili so vgrajeni v notranjost od podnožja robota do nadlakti. Zaradi odsotnosti štrlečih kablov in cevi je idealen za poučevanje brez povezave.

Kot učno napravo lahko poleg običajnega iPendant-a uporabite tablični računalnik TP, ki ima velik zaslon, ki omogoča preprosto in intuitivno upravljanje.

S svojo lahkostjo, kompaktno velikostjo in visoko odpornostjo proti težkim okoljem ter enostavnostjo uporabe bo LR10iA/10 prispeval k izboljšanju produktivnosti naših strank.

Več informacij na www.fanuc.si.

FANUC Adria d.o.o.
Ipavčeva 21
3000 Celje
http://www.fanuc.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!