Dnevi robotike

FAKULTETA ZA ELEKTROTEHNIKO

26. — 28. marec 2024

Dogodek DIR24 poteka v obliki robotskega hekatona, na katerem lahko sodelujejo vsi študenti Univerze v Ljubljani. Izziv, ki smo ga pripravili v sodelovanju s podjetjem Intelligent Mechatronics, je aktualen problem iz industrije, povezan z manipulacijo in predpripravo izdelkov za strego strojev. Študentje bodo na dogodku pridobili potrebne veščine za hitro in uspešno integracijo robotskih tehnologij. Dogodek se ponaša z nagradnim skladom za najboljše tri ekipe. Prijave ekip so odprte do 15. marca. DIR24 je odlična priložnost za študente, da pokažejo svoje talente in se naučijo novih robotskih spretnosti, ter navežejo stike s strokovnjaki iz industrije.

www.dnevirobotike.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!