Elektronski momentni ključ/ključ za vrtilni kot GARANT HCT pošilja izmerjene podatke aplikaciji, tabličnemu ali stacionarnemu računalniku

logo

 Družina izdelkov Hoffmann Group Connected Tools za mobilno vodenje kakovosti ima novega člana

 

München, 22. oktober 2020 – nova družina izdelkov Hoffmann Group Connected Tools (HCT) omogoča mobilno vodenje kakovosti. Z elektronskim momentnim ključem/ključem za vrtilni kot GARANT HCT z Bluetooth združljivostjo in digitalno merilno uroje na trgu še eno orodje, ki lahko pošilja izmerjene vrednosti računalniški aplikaciji, kot je Excel, tabličnemu računalniku ali novi mobilni aplikaciji HCT App. Brezplačna mobilna aplikacija HCT App za iOS in Android je že na voljo za prenos v App Store in Google Play. Novi momentni ključ/ključ za vrtilni kot je mogoče naročiti v spletni trgovini Hoffmann Group na www.hoffmann-group.com.

Nova orodja Hoffmann Group Connected Tools prenašajo izmerjene podatke na tablični ali stacionarni računalnik ali mobilni telefon prek povezave Bluetooth. To zelo olajšuje dokumentiranje. Pri Hoffmann Group so za mobilno delo razvili tudi mobilno aplikacijo za pametne telefone, ki omogoča upravljanje orodij HCT. Aplikacija omogoča zanesljiv prikaz izmerjenih rezultatov, ki jih je mogoče nato skupaj s serijsko številko orodja, datumom merjenja, enoto in referenčno vrednostjo ter drugimi podatki izvoziti v računalnik v obliki CSV-datoteke za nadaljnjo obdelavo.

Z dvosmernim vmesnikom nastavljanje parametrov orodja ni mogoče le na samem ključu, ampak tudi v aplikaciji HCT App. Skupno je mogoče v petih različnih načinih programirati do 100 profilov privijanja vijakov in jih razvrstiti v delovne poteke s po 10 profili privijanja vijakov. Orodje je mogoče zaščititi z geslom in konfigurirati tako, da je po napačnem privijanju vijaka nadaljnje delo omogočeno le z vnosom gesla. Orodje je opremljeno tudi z USB-C-vtičnico.

Novi elektronski momentni ključ/ključ za vrtilni kot z digitalno merilno uro GARANT HCT poleg svojih prepričljivih inovativnih funkcij ponuja tudi estetsko oblikovanje. 2,8-palčni barvni prikazovalnik visoke ločljivosti z ravnim zaslonom in dvojno skalo prepričuje s stabilnim kotom gledanja, ki zagotavlja najboljše odčitavanje izmerjenih vrednosti tako na digitalni merilni uri kot tudi na osrednji številčnici. Tako lahko uporabnik vedno spremlja izmerjeno vrednost vse do naslednje ponastavitve. Jasno viden signal opozarja uporabnika, da ne preseže največje zatezne vrednosti. Ta signal lahko dopolnjuje tudi zvočni signal in vibriranje. Orodje je odporno proti olju, masti, zavorni tekočini in skydrolu, zato je izredno primerno za uporabo v profesionalnih delavnicah.

Skupina Hoffmann Group

Kot vodilni evropski sistemski partner za kakovostno orodje Hoffmann Group združuje kompetence kot trgovec, proizvajalec in izvajalec storitev. Ta kombinacija zagotavlja več kot 135.000 kupcem zanesljivo oskrbo, kakovost in večjo produktivnost pri zadovoljevanju vseh njihovih potreb na področju orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme. Vedno zagotavlja tudi optimalno in zanesljivo svetovanje – od analize individualnih potreb do učinkovite uporabe izdelkov. Poleg rezalnega, vpenjalnega, merilnega, brusnega in rezalnega orodja portfelj vsebuje tudi ročno orodje, osebno varovalno opremo ter delavniško pohištvo in opremo. Kupci so velike korporacije, ki kotirajo na borzi, pa tudi mala in srednje velika podjetja v več kot 50 državah. Hoffmann Group ponuja 90.000 kakovostnih orodij najboljših svetovnih proizvajalcev, vključno z lastno vrhunsko blagovno znamko GARANT. S celovitimi in zanesljivimi storitvami za kupce v vseh regijah in z več kot 99-odstotno, TÜV-certificirano kakovostjo dostave je ta specialist za orodja s sedežem v Münchnu zanesljiv in učinkovit partner svojim kupcem. S približno 4000 zaposlenimi je skupina Hoffmann Group leta 2019 dosegla več kot 1,4 milijarde evrov prometa.

 

Za več informaciji obiščite www.hoffmann-group.com

 

Stiki z javnostjo

Hoffmann SE

Haberlandstraße 55

D-81241 München

www.hoffmann-group.com

 

Marion Schwenk

Tel.: +49 89 8391 9541

E-naslov: m.schwenk@hoffmann-group.com

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!