Elektrospoji aktivno vpeti v digitalizacijo gospodarstva

logo

Elektrospoji d.o.o.
Jedro vsakega stroja ali avtomatizirane linije je krmilna elektro omara, ki predstavlja živčevje avtomatiziranega sistema.

Elektrospoji na enem mestu strankam ponujamo vse, kar se potrebuje za izdelavo krmilnih in razdelilnih elektro omar. Elektro omare so torej vozlišča in tudi ozka grla, zato je izrednega pomena, da so vgrajene komponente kakovostne in zanesljivo povezane. V Elektrospojih zato nudimo kakovostne rešitve vodilnih proizvajalcev na svojih tržnih segmentih, kot sta podjetji Weidmueller in ABB.
Ponudbo stalno dopolnjujemo tako za elektrifikacijo, avtomatizacijo in tudi digitalizacijo proizvodnih procesov. Poudarek je predvsem na področju zanesljive industrijske komunikacije, senzorskih in podatkovnih povezavah ter rešitvah za industrijsko analitiko, kar bo omogočalo industrijo 4.0. Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo Elektrospoji konec koncev le zrcalo potreb naših partnerjev, ki se v današnjem času pospešeno nadgrajujejo. S tem namenom tudi aktivno posodabljamo svojo ponudbo zanesljivih in inovativnih rešitev ter tako posredno aktivno promoviramo digitalizacijo v slovenski industriji.

Naša ekipa tehnične prodaje skrbi za eno najbolj odzivnih tehničnih podpor v naši branži na slovenskem trgu, kar omogoča hitro nadaljnjo obdelavo do same dobave blaga na pravo mesto, brez nepotrebnih reklamacij. Svojim partnerjem posvečamo maksimalno pozornost. Naše poslanstvo, ki ga je začrtal že ustanovitelj podjetja Tomaž Sočan, je, da se z našimi partnerji povezujemo oz. »spajamo«, kot pove že ime našega podjetja. Drugače rečeno, ohranjamo iskrene osebne in profesionalne odnose na dolgi rok.

Z naraščajočo digitalizacijo se spreminjajo tudi poslovni procesi v podjetju. Na eni strani procesi postajajo hitrejši in natančnejši, saj smo odpravili časovno potratne in nepotrebne aktivnosti. Omogočena je bistveno večja preglednost in dodatna analitika, kar omogoča, da bodo procesi v prihodnje še produktivnejši. Nedavno sta, po prenovi celostne grafične podobe podjetja, na spletu zaživeli tudi nova spletna stran www.elektrospoji.si in nova B2B spletna platforma, ki sta del strateških korakov digitalizacije poslovanja podjetja Elektrospoji. B2B platforma in elektronsko povezovanje bosta strankam dodatno olajšala nakupno izbiro in oddajanje naročil ter zagotavljala hiter in učinkovit dostop do vseh potrebnih informacij, kadarkoli jih bodo potrebovali. Trenutno je v spletni platformi na voljo 35.000 artiklov, v prihodnje pa bomo ponudbo na spletu še povečevali in tako zagotovili maksimalno uporabniško izkušnjo tako za tehnologe – projektante kot za splošne nakupe.

Na nek način z našimi aktivnostmi proaktivno spodbujamo naše partnerje za digitalno pot, čeprav je v naši branži analogno oz. v živo še vedno bolj učinkovito. Digitalna transformacija ni zgolj termin, temveč je bistvena prav transformacija nas samih in procesov okoli nas.
Kot akter pri digitaliziranju slovenske industrije, se v Elektrospojih zavedamo pomembnosti hitrega odzivanja na spremembe in prilagajanja danim razmeram. Le na tak način lahko vsi skupaj, kot majhna inovativna skupnost, pridobimo pred našo globalno konkurenco. Dolgoročno lahko v Sloveniji napredujemo zgolj skozi vedno višjo produktivnost s pomočjo inovativnega tehnološkega in človeškega napredka.

Elektrospoji smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za področje avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacije. Skenirajte QR kodo na desni in spoznajte nas in našo ponudbo.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
https://www.elektrospoji.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Kromiranje 3D natisnjenih predmetov

Video pokaže, kako pripraviti 3D natisnjen predmet tako, da bo dovolj gladek in primeren za barvanje najprej s prevodno barvo, nato pa še za...

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!