Elektrospoji aktivno vpeti v digitalizacijo gospodarstva

logo

Elektrospoji d.o.o.
Jedro vsakega stroja ali avtomatizirane linije je krmilna elektro omara, ki predstavlja živčevje avtomatiziranega sistema.

Elektrospoji na enem mestu strankam ponujamo vse, kar se potrebuje za izdelavo krmilnih in razdelilnih elektro omar. Elektro omare so torej vozlišča in tudi ozka grla, zato je izrednega pomena, da so vgrajene komponente kakovostne in zanesljivo povezane. V Elektrospojih zato nudimo kakovostne rešitve vodilnih proizvajalcev na svojih tržnih segmentih, kot sta podjetji Weidmueller in ABB.
Ponudbo stalno dopolnjujemo tako za elektrifikacijo, avtomatizacijo in tudi digitalizacijo proizvodnih procesov. Poudarek je predvsem na področju zanesljive industrijske komunikacije, senzorskih in podatkovnih povezavah ter rešitvah za industrijsko analitiko, kar bo omogočalo industrijo 4.0. Na podlagi dolgoletnih izkušenj smo Elektrospoji konec koncev le zrcalo potreb naših partnerjev, ki se v današnjem času pospešeno nadgrajujejo. S tem namenom tudi aktivno posodabljamo svojo ponudbo zanesljivih in inovativnih rešitev ter tako posredno aktivno promoviramo digitalizacijo v slovenski industriji.

Naša ekipa tehnične prodaje skrbi za eno najbolj odzivnih tehničnih podpor v naši branži na slovenskem trgu, kar omogoča hitro nadaljnjo obdelavo do same dobave blaga na pravo mesto, brez nepotrebnih reklamacij. Svojim partnerjem posvečamo maksimalno pozornost. Naše poslanstvo, ki ga je začrtal že ustanovitelj podjetja Tomaž Sočan, je, da se z našimi partnerji povezujemo oz. »spajamo«, kot pove že ime našega podjetja. Drugače rečeno, ohranjamo iskrene osebne in profesionalne odnose na dolgi rok.

Z naraščajočo digitalizacijo se spreminjajo tudi poslovni procesi v podjetju. Na eni strani procesi postajajo hitrejši in natančnejši, saj smo odpravili časovno potratne in nepotrebne aktivnosti. Omogočena je bistveno večja preglednost in dodatna analitika, kar omogoča, da bodo procesi v prihodnje še produktivnejši. Nedavno sta, po prenovi celostne grafične podobe podjetja, na spletu zaživeli tudi nova spletna stran www.elektrospoji.si in nova B2B spletna platforma, ki sta del strateških korakov digitalizacije poslovanja podjetja Elektrospoji. B2B platforma in elektronsko povezovanje bosta strankam dodatno olajšala nakupno izbiro in oddajanje naročil ter zagotavljala hiter in učinkovit dostop do vseh potrebnih informacij, kadarkoli jih bodo potrebovali. Trenutno je v spletni platformi na voljo 35.000 artiklov, v prihodnje pa bomo ponudbo na spletu še povečevali in tako zagotovili maksimalno uporabniško izkušnjo tako za tehnologe – projektante kot za splošne nakupe.

Na nek način z našimi aktivnostmi proaktivno spodbujamo naše partnerje za digitalno pot, čeprav je v naši branži analogno oz. v živo še vedno bolj učinkovito. Digitalna transformacija ni zgolj termin, temveč je bistvena prav transformacija nas samih in procesov okoli nas.
Kot akter pri digitaliziranju slovenske industrije, se v Elektrospojih zavedamo pomembnosti hitrega odzivanja na spremembe in prilagajanja danim razmeram. Le na tak način lahko vsi skupaj, kot majhna inovativna skupnost, pridobimo pred našo globalno konkurenco. Dolgoročno lahko v Sloveniji napredujemo zgolj skozi vedno višjo produktivnost s pomočjo inovativnega tehnološkega in človeškega napredka.

Elektrospoji smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za področje avtomatizacije in strojegradnje, elektronskih naprav, elektroenergetike ter infrastrukture v stavbah in elektroinštalacije. Skenirajte QR kodo na desni in spoznajte nas in našo ponudbo.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
https://www.elektrospoji.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!