Eplan – močan mednarodni partner pri vašem inženirskem procesu

EPLAN
V podjetju EPLAN se našim strankam na mednarodni ravni trudimo nuditi kakovostno podporo v vseh delih inženirskega procesa.

Skupaj z našimi programskimi rešitvami vam ponujamo tudi široko paleto storitev: od tehnične podpore za vsakodnevno inženirsko delo do svetovalnih storitev in izobraževanj, s katerimi podjetjem pomagamo kar najbolje izkoristiti zmogljivosti naše programske opreme in maksimalno optimizirati njihov inženirski proces. Tu smo za vas!

Novost v letu 2024: Nova struktura Eplan izobraževanj
Z letošnjim letom svojim partnerjem predstavljamo nekaj novosti na področju izobraževanj. Naš tradicionalni Eplan Osnovni tečaj je še vedno nepogrešljiv in je ključnega pomena tako pri uvajanju novih kadrov v inženirski proces, kot tudi pri začetnih korakih s programsko opremo Eplan. Poleg tega želimo kvalitetna izobraževanja in možnost nadaljnjega učenja ponuditi tudi izkušenim uporabnikom, zato smo pripravili novo strukturo naprednejših izobraževanj, ki smo jih razdelili v tematske sklope.

  • Eplan Cloud
  • Macro Technology
  • Parts & Master data
  • Refresh & Update
  • Norms & Standards
  • Eplan scripts
  • Collaboration
  • PLC data

Več informacij o naših storitvah in terminih Eplan izobraževanj si lahko preberete na naši spletni strani, ki je dostopna preko spodnje QR kode.

https://www.eplan.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!