Frigel Ecodry 3DK – Adiabatski hladilni sistem z zaprtim krogom

logo

Top Teh d.o.o.
Pridobite svetovno najbolj učinkovit hladilni sistem – optimiziran za vaše potrebe.

Ecodry je prihranil vodo, električno energijo, kemikalije in čas vzdrževanja za tisoče proizvodenj po svetu. Nova posodobljena generacija, pa pripomore k še boljši učinkovitosti in prilagodljivosti.

Dokazane prednosti
Ima zaupanje najuspešnejših podjetij na svetu. Ko se vaše potrebe nadaljnjo razvijajo, mi nadaljujemo z izboljšavami in unikatno tehnologijo suhega hlajenja, da podpremo vaš uspeh.

Trajnost
Zmanjša porabo vode do 95% v primerjavi z vodnimi stolpi. Brez izhlapevanja procesne vode, Ecodry 3DK ohranja vašo vodo čisto in vašo opremo brez vodnega kamna. Pogosto obratuje brez porabe kakršne koli vode, adiabatski sistem aktivira le v vročih dnevih.
Prihrani 4 milijone litrov vode na letni ravni za povprečen 350kW sistem
Občutno zmanjša potrebo po kemikalijah in popolnoma izloči kemični odpad.

Mednarodno patentirana adiabatska komora
Vroč okoljski zrak gre skozi spodnjo adiabatsko komoro.
V komori šobe naredijo fino meglico vode iz drugega vira
Navlažitev zraka zniža temperaturo le tega, še pred kontaktom zraka z izmenjevalcem
Patentiran dizajn prepreči izhod vode iz komore in prepreči nalaganje vodnega kamna na na izmenjevalcih ter onemogoči razvoja bakterij, kotje Legionella. Hkrati pa onemogoča rast bakterij, saj ni stoječe vode.
Za zagotavljanje konsistentnega hlajenja, nadzorni sistem neprestano prilagaja količino vode, ki prši. Medtem pa izmenjevalci ostanejo popolnoma suhi.

Delovanje
Zmanjšanje porabe energije za skoraj 95% v primerjavi z zračno hlajenim centralnim čilerjem.

Skozi celo leto dovaja čisto vodo želene temperature na procesne stroje, zaprto-zančno hlajenje zmanjša vzdrževanje in poveča učinkovitost vašega procesa.
3DK gradi na teh prednostih z vključevanjem DC brez krtačnih motorjev z nastavljivo hitrostjo in drugih lastnosti v tih dizajn, ki omogoča:
Minimalno porabo energije – do 28% nižja z razpoložljivimi izpušnimi difuzorji in sposobnostjo »prostega hlajenja«, če to pogoji dovoljujejo
Natančna temperatura vode, ki je vzdrževana z odzivnimi ukazi, ki neprestano prilagajajo ventilatorje in adiabatsko komoro
Maksimalen čas delovanja, zahvaljujoč delovanju brez vodnega kamna, nov izmenjevalec toplote prekrit z akrilom in robustno sestavo s komponentami iz nerjavečega jekla, bakra, medenine in aluminija.

Prilagodljivost
Optimalno delovanje za vašo lokacijo in aplikacijo.

3DK ima vse kar potrebujete za vzdrževanje natančne hladilne temperature in povečanje časa delovanja, ne glede na podnebje, sistemskih zahtev ali prostorskih omejitev.

Od lokacije ob morju, do tropskega podnebja ali Antarktike
Vroča podnebja – adiabatski booster – sistem za temperature podobnega ranga kot hladilni stolpi (patentirano)
Srednja podnebja – paralelna ali zaporedna konfiguracija izmenjevalcev, ki jih izbere Frigel za optimalno delovanje
Mrzla podnebja – samo izpraznitveni cevovodi z recirkulacijskimi črpalkami za aplikacije brez glikola.
Majhna površina
Strešni paneli, ki omogočajo prihranek prostora, z možnostjo razmaka med enotami le 66 mm (2 ft) narazen
Optimiziran pretok zraka v ozkih prostorih z možnostjo podaljšanih nog
Zmanjšanje potrebnega prostora za do 30%
Sistem je narejen iz nerjavečega jekla in je modularen, kar pomeni, da se ga lahko ob nastali potrebi po večjem sistemu preprosto razširi glede na potrebe.

Top Teh d.o.o.
Tel.: 01 787 16 61
E-pošta: info@topteh.si
https://www.topteh.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Kromiranje 3D natisnjenih predmetov

Video pokaže, kako pripraviti 3D natisnjen predmet tako, da bo dovolj gladek in primeren za barvanje najprej s prevodno barvo, nato pa še za...

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!