HIWIN-ova gredna zobniška enota DATORKER®

logo

HIWIN GmbH
HIWIN – dobavitelj tehnologije linearnih vodil iz mesta Offenburg, širi svoj proizvodni asortiman, ki zdaj vključuje kompatne gredne zobniške enote DATORKER, s katerimi lahko dosežejo natančno pozicioniranje.

Datorker® gredna zobniška enota podjetja HIWIN- ena gredna enota, številne aplikacije.

DATORKER so reduktorji z visokim izkoristkom, običajno opremljeni s križnimi valjčnimi ležaji. Zaradi te tehnične lastnosti je menjalnik idealen za uporabo v robotih in vrtljivih enotah v industrijskih sistemih, uporablja pa se tudi v medicinski opremi, kot so zobotehnični vrtalni aparati. Zaradi visokih prestavnih razmerij od 50 do 120 in mehanske zasnove brez zračnih zamikov lahko dosežejo tudi zelo visoko natančnost pozicioniranja – in to pri majhnih dimenzijah in majhni teži! HIWIN ponuja pet različnih velikosti, od zgolj zobnika do končnega zobniškega prenosa z izhodnim ležajem in zatesnjenim ohišjem. Odvisno od uporabe je zobnik opremljen s pesto z vgrajenim ključem ali z votlo gredjo. To pomeni, da je po potrebi mogoče medije, kot so pnevmatski ali električni vodi, voditi tudi neposredno skozi zobniško enoto. Gredne zobnike DATORKER® najdete na spletnem portalu HIWIN na naslovu: https://www.hiwin.de/en/Produkte/Wellgetriebe/c/4934. Kot običajno so vam na voljo tudi drugi dokumenti, kot so navodila za montažo in modeli CAD, ki jih lahko prenesete v vseh običajnih izmenjevalnih formatih – 24 ur na dan, 7 dni na teden.

O podjetju HIWIN
HIWIN GmbH, hčerinsko podjetje tajvanske družbe HIWIN Technologies Corporation, razvija, proizvaja in prodaja linearno tehnologijo od leta 1993. Poleg tirnic, krogličnih vijakov, linearnih aktuatorjev in krogličnih puš vključuje tudi celotne sisteme za pozicioniranje, ki vključujejo linearne motorne osi, linearne module, ravninske motorje, vrtljive mize, navorne motorje, merilne sisteme za pozicioniranje in industrijske robote. Poleg standardnih rešitev HIWIN izdeluje tudi izdelke po meri. Poleg tega podjetje s sedežem v Offenburgu ponuja svetovanje in usposabljanje o izdelkih ter storitve vzdrževanja in popravil. Med strankami podjetja HIWIN so posamezni uporabniki in OEM stranke iz najrazličnejših industrijskih sektorjev; na primer proizvajalci obdelovalnih strojev, pakirnih strojev in opreme za posebne namene ter proizvajalci medicinske tehnologije.

HIWIN GmbH
Brücklesbünd 2
77654 Offenburg
T:+49 (0) 781 / 932 78 – 0
info@hiwin.de
https://www.hiwin.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Kako naredijo moderne ležaje

Izdelava krogličnih ležajev: https://www.youtube.com/watch?v=T53zdMvOPmE

Svet mehatronike 40

Pozdravljene drage bralke in dragi bralci! Plastika je povsod okrog nas in še kako pomembno je, da jo čim več recikliramo. Ne samo zaradi skrbi za okolje, pač pa tudi zaradi skrbi za energente in vire, ki bi jih porabili s proizvodnjo nove plastike.

S3N – Nova, napredna serija optičnih senzorjev DATASENSING

Proizvajalec industrijskih senzorjev DATASENSING lansira novo serijo optičnih senzorjev S3N: celotno linijo miniaturnih fotoelektričnih senzorjev z najsodobnejšimi funkcionalnostmi in izboljšanimi mehanskimi lastnostmi.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!