Hoffmann Group praznuje 50 let svoje blagovne znamke Garant in 40 let blagovne znamke Holex

HOFFMANN GROUP
Podjetje Hoffmann Group letos praznuje obletnico dveh svojih blagovnih znamk. Podjetje je blagovno znamko Garant predstavilo pred petdesetimi leti, medtem ko je blagovna znamka Holex pred štiridesetimi leti dopolnilna ponudbo podjetja Hoffmann Group.

Skupaj z več kot 500 blagovnimi znamkami, dajeta ponudbi podjetja Hoffmann Group poseben pečat, saj blagovna znamka Garant ponuja več kot 55 tisoč certificiranih orodnih sistemov za vsa področja, delovnih mest, sistemov za shranjevanje in osebne varovalne opreme (OVO), medtem ko blagovna znamka Holex ponuja 17 tisoč enostavnih, vendar hkrati tudi domiselnih izdelkov. Ob obletnicah bodo vse leto potekale posebne akcije, jubilejni izdelki in posebne ponudbe. Ažurne informacije so na voljo na Facebook strani in novicah podjetja Hoffmann Group ter na spletnih straneh blagovnih znamk www.garant-tools.com in www.holex-tools.com.

Blagovna znamka Garant je nastala leta 1973 po uspešni predstavitvi frezal, vrezovalnikov navojev in vsestranskih svedrov na trgu, predvsem z dobrim razmerjem med ceno in zmogljivostjo. Ponudba blagovne znamke se je z leti postopoma širila s ciljem, da ponudi alternative na vsem področju. Danes blagovna znamka Garant ne ponuja le vrhunske kakovosti in zasnove izdelkov, ki so prejeli 55 nagrad, temveč predstavlja svoj svet izdelkov, kjer je sistemski koncept vse bolj pomemben. Povpraševanje po izdelkih Garant se nenehno veča vse od ustanovitve blagovne znamke, pod katero podjetje Hoffmann Group ohranja družine visokozmogljivih izdelkov, vključno z visokozmogljivimi frezali Garant Master, ki pokrivajo izjemno široko področje aplikacij, razlaga Borries Schuler, direktor produktnega vodenja in inženiringa pri podjetju Hoffmann SE. Poleg tega pa puščajo pomemben pečat tudi družine izdelkov, kot so Garant Tool24 na področju sistemov izdaje artiklov, ponudba delovnih postaj in sistemov za shranjevanje Garant GridLine ter prihajajoča ponudba izdelkov Garant Workwear. Izdelki Garant se vse bolj dopolnjujejo in skupaj tvorijo celoten sistem, s čimer predstavljajo sestavni del ekosistema za industrijsko proizvodnjo, ki ga podjetja Hoffman Group gradi do leta 2030.

Ko se je blagovna znamka Garant dobro uveljavila v zgornjem delu trga, so se v podjetju Hoffmann Group leta 1983 odločili, da nadaljujejo uspešno delovanje na trgu z novo blagovno znamko Holex, ki dosega običajne zahteve uporabnikov. Izdelki Holex se odlikujejo z izjemno funkcionalnostjo in najboljšo industrijsko kakovostjo ter so posebej enostavni za uporabo in presenetljivo ekonomični. Podjetje Hoffmann Group tako ponuja orodja ustrezne zasnove in kakovosti za vse potrebe proizvodnje in delavnic. Podjetje Hoffmann Group razvija izdelke za blagovno znamko Garant v sodelovanju z uporabniki in dobavitelji ter jih razvija v dvanajstih tehnoloških centrih. Hoffmann Group deluje na področju maloprodaje po vsem svetu, pri čemer sta blagovni znamki Garant in Holex na voljo v več kot 50 državah.

https://www.hoffmann-group.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!