Hoffmann Group predstavlja katalog novosti 2022/2023

HOFFMANN GROUP
München, 30. junij 2022 – Končno je napočil čas: Hoffmann Group prestavlja svoje aktualne novosti, strnjene v katalogu novosti 2022/2023.

Ta dopolnjuje katalog izdelkov, ki je bil objavljen v zadnjem letu, in velja eno leto od 1. avgusta 2022. Vse izdelke je mogoče naročiti tudi v eTrgovini, med drugim izdelke blagovnih znamk Haimer in Simtek. S tem nudi Hoffmann Group še večjo izbiro kakovostnega orodja, delavniškega pohištva in osebne varovalne opreme za profesionalno uporabo v delavnici in proizvodnji – vse na enem mestu. Na zalogi je približno 120.000 izdelkov.

Katalog novosti 2022/2023 Hoffmann Group je veljaven od 1. avgusta 2022.

Hoffmann Group je v prejšnjem letu podaljšala veljavnost svojega kataloga izdelkov na dve leti in s tem zmanjšala svojo porabo papirja za približno 1000 ton na leto. Katalog v štirih zvezkih, ki ga mnogi kupci pogostoimenujejo kar »oranžna Biblija«, od takrat izhaja vsako drugo leto in ga v vmesnem obdobju dopolnjuje katalog novosti. Ta na področju rezalnega in vpenjalnega orodja predstavlja tudi izdelke blagovnih znamk Haimer in Simtek.

Zaščita pred izvlekom Haimer Safe-Lock zagotavlja, da so orodja z držalom trdno nameščena v vpenjalni glavi. Tudi pri obdelavi materialov, ki so zahtevni za strojno obdelavo, jih aksialne sile ne morejo izvleči, ker je držalo s sojemalom privito v orodnem vpenjalu. Pri Hoffmann Group so zdaj na voljo tudi ustrezni rezkarji VHM Haimer Mill in naprave za prednastavitev orodja Microset. Poleg tega pri Hoffmann Group v prihodnje načrtujejo v svojo ponudbo sprejeti izbrane rezkarje GARANT z držalom Safe-Lock. Dodatna novost v ponudbi je rezkalni sistem z zamenljivimi glavami Haimer Duo-Lock z dvojnim konusom in podporno površino. Ta v primerjavi z običajnimi modularnimi sistemi dosega bistveno večji volumen odrezkov v časovni enoti.

Kot dodaten poudarek pa katalog novosti 2022/2023 prvi predstavlja večjo ponudbo mikro stružnih orodij in držal blagovne znamke Simtek. Orodja so zasnovana za široko področje uporabe. V katalogu Hoffmann Group je posebej predstavljena linija AX Line z 283 novimi izdelki.

Dodatno je Hoffmann Group dopolnila svojo ponudbo in razširila svojo družino orodij za visokozmogljivo odrezovanje GARANT Master ter razširila paleto izdelkov na področju ročnega in merilnega orodja. Tako lahko po novem na primer pomična merila in višinski merilniki blagovne znamke Tesa prek radijskega sistema Tesa TLC brezžično pošiljajo merilne podatke aplikaciji za pametni telefon Hoffmann Group Connected Tools (HCT). Še večja je tudi ponudba na področju osebne varovalne opreme, ki med drugim vključuje tudi številne nove zaščitne rokavice GARANT. Novi so tudi trajnostni izdelki iz serije Uvex Protecting Planet. Zanimive novosti so na voljo tudi na področju delavniškega pohištva. Poudarjen je nov ESD delavniški voziček iz serije delavniškega pohištva GARANT GridLine. Ta je posebej prilagojen zahtevam v ESD-okolju in izpolnjuje zahteve DIN EN 61340-5-1.

V ponudbi je več kot 55.000 certificiranih orodij sistemske blagovne znamke GARANT, več kot 17.000 orodij kakovostne blagovne znamke HOLEX in izdelki več kot 500 drugih vodilnih blagovnih znamk. 95 odstotkov kupcev razvršča Hoffmann Group kot prednostnega dobavitelja. Rezalna orodja, orodja za rezkanje, vrtanje, struženje, vpenjanje, merjenje, brušenje, ročno orodje, delavniško pohištvo ali osebna varovalna oprema – pri Hoffmann Group podjetja najdejo na enem mestu vse, kar potrebujejo – v 18 jezikih.

Hoffmann Group
Več kot 4000 visoko motiviranih zaposlenih s svojim delom prispeva k temu, da je podjetje Hoffmann Group postalo to, kar je danes: vodilni evropski partner za kakovostno orodje, delavniško pohištvo in osebno varovalno opremo. Z ustreznimi izdelki in storitvami olajšujejo nabavo in oskrbo več kot 135.000 svojih kupcev v 50 državah. Portfelj poleg orodja za strojno obdelavo, vpenjanje, merjenje, brušenje in rezanje obsega tudi ročno orodje, delovno zaščito, delavniško pohištvo, delavniški pribor ter digitalne storitve in rešitve. Med kupce štejejo borzno orientirane velike koncerne ter mala in srednje velika podjetja. Hoffmann Group poleg blagovnih znamk GARANT in HOLEXponuja več kot 500 priznanih blagovnih znamk na enem mestu. S celovitimi storitvami za kupce in kakovostjo dobave, potrjeno s strani TÜV, je specialist za orodje in opremo z glavnim sedežem v Münchnu zanesljiv in učinkovit partner za svoje kupce. Promet podjetja Hoffmann Group je v letu 2021 znašal več kot 1,3 milijarde evrov.

Več informacij na www.hoffmann-group.com

HOFFMANN GROUP
Hoffmann SE
Haberlandstraße 55
D-81241 München, Nemčija
Marion Schwenk
Tel.: +49 89 8391 9541
m.schwenk@hoffmann-group.com
https://www.hoffmann-group.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!