INOX zmore veliko

HOFFMANN GROUP
Izdelajte najboljše sestavne dele.

Nerjavna jekla se zaradi svojih različnih struktur uvrščajo med najpriljubljenejše vrste materiala za izdelavo sestavnih delov: avstenitna, feritna, martenzitna in tudi
duplex jekla zagotavljajo vse potrebno glede korozijske stabilnosti, magnetizma, toplotne prevodnosti, primernosti za strojno obdelavo in varjenje, natezne trdnosti ali električne prevodnosti.

Priročnik posreduje dragoceno praktično znanje, kako lahko še bolje izkoristite potencial INOXA in katere omejitve morate poznati.
Naši strokovnjaki pojasnjujejo tudi:

  • Kako iz INOXa izdelati najboljše sestavne dele
  • Različne vrste jekla, razlike med njimi in uporaba:

Čisto, gladko in sijajno zaradi ustrezne obdelave zvarov
Za uspešno brušenje so pomembna brusna zrna:

  • Avstenitno jeklo
  • Martenzitno nerjavno jeklo
  • Feritno jeklo
  • Nerjavna duplex jekla
  • Brušenje, poliranje in čiščenje površin iz INOXa
  • Uporaba zmogljivih strojev
  • Ustrezna izbira brusne plošče
  • Hladno brušenje plemenitega jekla zagotavljajo brusna zrna iz cirkonijevega korunda s samodejnim brušenjem na bombažni podlagi ali visokozmogljiva keramična brusna zrna na poliestrski podlagi.

Priporočila izdelkov
Hoffmann Group ponuja izjemno širok nabor izdelkov za obdelavo INOX sestavnih delov.

V WHITEPAPERU boste našli seznam priporočenih izdelkov za posamezno operacijo npr. žaganje in rezanje, posnemanje zarobka, čiščenje, brušenje, obdelava zvarov (kotni, notranji, zunanji)… da bo vaša odločitev za primerno orodje še lažja.

https://www.hoffmann-group.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!