Kamere ace 2 s senzorji Gpixel – izjemne slike za še izjemnejšo ceno

logo

Basler je razširil svoj nabor ace 2 kamer s 16 modeli, z vgrajenimi senzorji Gpixel GMAX2505 in GMAX2509. Ti so, z zagotavljanjem odlične (CMOS) kakovosti slike, ključ do optimalne kombinacije zmogljivosti in cene za vaše aplikacije strojnega vida.

Visoka zmogljivost za nizko ceno
Podjetje Basler si pri izdelavi sistemov strojnega vida vseskozi prizadeva, da vsaka njihova kamera zagotovi optimalno zmogljivost za vašo aplikacijo strojnega vida, po najnižji možni ceni. Zato so v svoj širok nabor modelov ace 2 Basic in ace 2 Pro kamer vgradili senzorja GMAX2505 in GMAX2509 podjetja Gpixel.

Na voljo vam je 16 dodatnih modelov ace 2 kamer z odlično CMOS kakovostjo slike ter ločljivostjo 5 MP in 9 MP, po izjemno nizki ceni. Z omenjenimi modeli kamer si zagotovite optimalno kombinacijo zmogljivosti in cene za katerokoli aplikacijo strojnega vida!

Odlična zmogljivost v majhnem formatu
Basler zahvaljujoč majhnim slikovnim pikam dosledno uveljavlja trend majhnih senzorjev z visoko ločljivostjo.
Kamere ace 2 Basic z vgrajenimi Gpixel senzorji vam, v kombinaciji z ustreznimi objektivi Basler, kompatibilno dodatno opremo in programsko opremo pylon Camera Software Suite, nudijo kompaktno in cenovno ugodno rešitev za cenovno občutljivo industrijsko avtomatizacijo, robotiko in aplikacije avtomatizirane optične kontrole (AOI aplikacije).

Kamere ace 2 Pro z vgrajenimi Gpixel senzorji in s svojimi edinstvenimi funkcijami “Beyond” (Compression Beyond in Pixel Beyond) poskrbijo, da kar najbolje izkoristite prednosti kombinacije kamere in senzorja.

Presežki kamer ace 2 s senzorji Gpixel:

  • Ločljivost: 5 MP in 9 MP
  • USB 3.0, GigE
  • Hitrost zajema: do 64 slik na sekundo
  • Globalni zaklop
  • Vse na enem mestu: ustrezne Basler leče, kompatibilna dodatna oprema, pylon Camera Software Suite
  • Znižani stroški Sistema strojnega vida

Lastnosti senzorjev Gpixel
Senzorja GMAX2505 in GMAX2509 sta idealna za aplikacije strojnega vida, v katerih sta kritična dejavnika ločljivost in optični format.

Senzor GMAX2505 GMAX2509
Tehnologija zaslonke globalna globalna
Tip senzorja CMOS CMOS
Format senzorja 1/2″ 2/3″
Velikost senzorja 6,5 mm x 5,4 mm 10,5 mm x 5,4 mm
Velikost slikovne točke (H x V) 2,5 µm x 2,5 µm 2,5 µm x 2,5 µm

Tipteh d.o.o.
Ulica Ivana Roba 23, 1000 Ljubljana
Telefon: +386 (0)1 200 51 50
E-pošta: info@tipteh.si
https://tipteh.com/si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Novi navorni motorji TM-2

Neposredni pogoni z izjemnimi lastnostmi temeljijo na naši seriji navornih motorjev TMRW. Ob enakih merah dosežejo do 40 % večje navore. Ne potrebujejo vzdrževanja, so brez zračnosti in prepričajo z izjemno kompaktno obliko.

Demonstracija in testiranje Siemensove opreme za avtomatizacijo

Mobilna demonstracijska enota Siemensa Slovenija je namenjena strankam v procesni industriji, da se pobližje spoznajo z vsemi novostmi na področju sistemov vodenja in digitalizacije na tem področju.

Z 12 modeli zaščiteni pred vsemi nevarnostmi

Nova serija zaščitnih delovnih rokavic GARANT Master in brezsilikonske zaščitne delovne rokavice GARANT pokrivajo vsa mehanska tveganja

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!