MIRO – Kompaktno. Enostavno. Varno.

logo

INSYS icom, vodilni proizvajalec industrijskih podatkovnih komunikacijskih in omrežnih sistemov, predstavlja svoj novi usmerjevalnik MIRO. Mobilni usmerjevalnik, ki zagotavlja stabilno delovanje in prilagodljivost omrežnih sistemov.

Naprava je primerna za varno internetno povezavo in oddaljeno vzdrževanje, odlikuje pa jo visoka raven stabilnosti sistema, vzdržljivost in enostavnost uporabe. Zaradi zelo kompaktne zasnove in privlačne cene je naprava primerna za uporabo v avtomatskih dozirnih strojih in rešitvah za digitalno označevanje ali za solarne sisteme.

Z dimenzijami 26 x 77 x 99 mm je MIRO še posebej kompakten in ga je mogoče prilagodljivo uporabljati. Ta prilagodljivost ni zagotovljena le z velikostjo, ampak tudi z razpoložljivimi možnostmi pritrditve: poleg pritrditve na DIN letev v dveh poravnavah je možna na primer tudi vijačna montaža na stene, montažne plošče ali v avtomatske točilne stroje. Mobilni radijski usmerjevalnik je na voljo tudi kot modul za neposredno integracijo (MIROdul). Zahvaljujoč modemu LTE, usmerjevalnik zagotavlja stabilno internetno povezavo. Ethernet povezava in nastavljiv digitalni vhod ali izhod pa sta najpomembnejša vmesnika za povezovanje naprav in sistemov. Razširjeno temperaturno območje in neodvisno preizkušena odpornost proti vibracijam in udarcem zagotavljata MIRO resnično industrijsko kakovost.

Mobilni LTE usmerjevalnik je še posebej primeren za uporabo v industrijskih aplikacijah, razširjenih na velikem območju, kot so rešitve za digitalno označevanje, avtomatski razdelilniki, bencinske črpalke, majhne sončne elektrarne ali zbiralniki odpadkov. Usmerjevalnik MIRO prek operacijskega sistema icom OS združuje funkcionalnost in varnost z enostavnostjo uporabe. Usmerjevalnik ima obsežne nadzorne in varnostne funkcije ter kompleksne funkcije VPN in usmerjanja. Storitve za upravljanje icom Router Management in icom Connectivity Suite uporabnikom omogočajo hitro in enostavno izvajanje centralnega upravljanja naprav ali povezovanje naprav s storitvijo VPN.

MIRO podjetjem, ki imajo veliko število porazdeljenih sistemov, zagotavlja varno in stabilno omrežje preko LTE povezave. Kot kompakten in vzdržljiv usmerjevalnik, primeren za industrijsko uporabo je MIRO še posebej učinkovit v kombinaciji z INSYS storitvami za upravljanje.

Povzetek:

  • Mobilni LTE usmerjevalnik za internetno povezavo naprav in strojev.
  • Izjemno kompaktna oblika (26 x 77 x 99 mm).
  • Prilagodljive možnosti pritrditve (montaža na DIN letev ali na steno).
  • Ena povezava RJ45 in en nastavljiv digitalni vhod ali izhod za povezovanje naprav.
  • Obsežne varnostne funkcije (možnost uporabe na kritičnih sistemih).
  • Kompleksne funkcije VPN in usmerjanja.
  • Združljivo s storitvami icom Router Management in icom Connectivity Suite.

Podjetje ProElektronika d.o.o. iz Celja vam kot zastopnik za podjetje INSYS icom nudi vse potrebne dodatne informacije glede MIRO usmerjevalnika ali ostale opreme tega nemškega proizvajalca preko elektronske pošte info@proel.si.

ProElektronika d.o.o.
Mariborska cesta 86, 3000 Celje
E-pošta: info@proel.si
http://www.proel.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!