Naši individualno konfigurirani podatkovni listi

logo

HIWIN GmbH
Od zdaj naprej bomo našim strankam zagotavljali dinamično generirane tehnične liste.

Ustrezne informacije v realnem času – hitro in jasno
Ne glede na to, ali so individualno konfigurirana linearna vodila ali kroglični vijaki, lahko z enim klikom ustvarite povezane podatkovne liste na našem spletnem portalu. V bližnji prihodnosti bodo ti na voljo tudi za vse izdelke družine axis.
https://www.hiwin.de/en/cad-konfigurator
Od začetne ideje do končnega izdelka – v vsaki fazi projekta smo vam ob strani!

Z enim klikom: Podatkovni listi so na voljo kadarkoli na spletnem portalu HIWIN.

O podjetju HIWIN
HIWIN GmbH, hčerinsko podjetje tajvanske HIWIN Technologies Corporation, razvija, proizvaja in prodaja linearno tehnologijo od leta 1993. Poleg tirnic, krogličnih vijakov, linearnih aktuatorjev in krogličnih puš, portfelj izdelkov vključuje tudi popolne sisteme za pozicioniranje, ki vključujejo osi linearnih motorjev, linearne module, planarne motorje, vrtljive mize, motorje navora, sisteme za merjenje položaja in industrijski roboti. Poleg standardnih rešitev HIWIN izdeluje tudi izdelke po meri. Poleg tega podjetje s sedežem v Offenburgu ponuja svetovanje in usposabljanje za izdelke ter storitve vzdrževanja in popravil. Baza strank HIWIN vključuje posamezne uporabnike in OEM stranke iz številnih industrijskih sektorjev; na primer proizvajalci orodnih strojev, pakirnih strojev in opreme za posebne namene ter proizvajalci medicinske tehnologije.

HIWIN GmbH
Brücklesbünd 2
77654 Offenburg / Nemčija
T:+49 (0) 781 / 932 78 – 0
info@hiwin.de
https://www.hiwin.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!