Naši individualno konfigurirani podatkovni listi

logo

HIWIN GmbH
Od zdaj naprej bomo našim strankam zagotavljali dinamično generirane tehnične liste.

Ustrezne informacije v realnem času – hitro in jasno
Ne glede na to, ali so individualno konfigurirana linearna vodila ali kroglični vijaki, lahko z enim klikom ustvarite povezane podatkovne liste na našem spletnem portalu. V bližnji prihodnosti bodo ti na voljo tudi za vse izdelke družine axis.
https://www.hiwin.de/en/cad-konfigurator
Od začetne ideje do končnega izdelka – v vsaki fazi projekta smo vam ob strani!

Z enim klikom: Podatkovni listi so na voljo kadarkoli na spletnem portalu HIWIN.

O podjetju HIWIN
HIWIN GmbH, hčerinsko podjetje tajvanske HIWIN Technologies Corporation, razvija, proizvaja in prodaja linearno tehnologijo od leta 1993. Poleg tirnic, krogličnih vijakov, linearnih aktuatorjev in krogličnih puš, portfelj izdelkov vključuje tudi popolne sisteme za pozicioniranje, ki vključujejo osi linearnih motorjev, linearne module, planarne motorje, vrtljive mize, motorje navora, sisteme za merjenje položaja in industrijski roboti. Poleg standardnih rešitev HIWIN izdeluje tudi izdelke po meri. Poleg tega podjetje s sedežem v Offenburgu ponuja svetovanje in usposabljanje za izdelke ter storitve vzdrževanja in popravil. Baza strank HIWIN vključuje posamezne uporabnike in OEM stranke iz številnih industrijskih sektorjev; na primer proizvajalci orodnih strojev, pakirnih strojev in opreme za posebne namene ter proizvajalci medicinske tehnologije.

HIWIN GmbH
Brücklesbünd 2
77654 Offenburg / Nemčija
T:+49 (0) 781 / 932 78 – 0
info@hiwin.de
https://www.hiwin.si

Sorodni članki

Zadnji članki

LAPP in obnovljivi viri energije

Klimatske spremembe za človeštvo predstavljajo resen problem. Pomembno je, da se tega zavedajo tako gospodarstva kot tudi vlade. Najhitrejši učinek na okolje bi dosegli, če bi se odpovedali komoditetam modernega sveta.

Nadomestite mehanske z magnetnimi zobniki

Kako to, da se o magnetnih prenosih tako malo govori? Poglejte si zanimiv video o megnetnih prenosih: https://www.youtube.com/watch?v=DAWVetrtD9U

Frekvenčni pretvornik GA700 za industrijske aplikacije

Vsestranski frekvenčni pretvornik za industrijsko uporabo Yaskawa GA700 odlikujejo velika prilagodljivost, majhne dimenzije in številne vgrajene funkcije.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!