Naši individualno konfigurirani podatkovni listi

logo

HIWIN GmbH
Od zdaj naprej bomo našim strankam zagotavljali dinamično generirane tehnične liste.

Ustrezne informacije v realnem času – hitro in jasno
Ne glede na to, ali so individualno konfigurirana linearna vodila ali kroglični vijaki, lahko z enim klikom ustvarite povezane podatkovne liste na našem spletnem portalu. V bližnji prihodnosti bodo ti na voljo tudi za vse izdelke družine axis.
https://www.hiwin.de/en/cad-konfigurator
Od začetne ideje do končnega izdelka – v vsaki fazi projekta smo vam ob strani!

Z enim klikom: Podatkovni listi so na voljo kadarkoli na spletnem portalu HIWIN.

O podjetju HIWIN
HIWIN GmbH, hčerinsko podjetje tajvanske HIWIN Technologies Corporation, razvija, proizvaja in prodaja linearno tehnologijo od leta 1993. Poleg tirnic, krogličnih vijakov, linearnih aktuatorjev in krogličnih puš, portfelj izdelkov vključuje tudi popolne sisteme za pozicioniranje, ki vključujejo osi linearnih motorjev, linearne module, planarne motorje, vrtljive mize, motorje navora, sisteme za merjenje položaja in industrijski roboti. Poleg standardnih rešitev HIWIN izdeluje tudi izdelke po meri. Poleg tega podjetje s sedežem v Offenburgu ponuja svetovanje in usposabljanje za izdelke ter storitve vzdrževanja in popravil. Baza strank HIWIN vključuje posamezne uporabnike in OEM stranke iz številnih industrijskih sektorjev; na primer proizvajalci orodnih strojev, pakirnih strojev in opreme za posebne namene ter proizvajalci medicinske tehnologije.

HIWIN GmbH
Brücklesbünd 2
77654 Offenburg / Nemčija
T:+49 (0) 781 / 932 78 – 0
info@hiwin.de
https://www.hiwin.si

Sorodni članki

Zadnji članki

NPB-450/750 serija: 450W in 750W

Inteligentni in zanesljivi polnilniki baterij s širokim naborom izhodnih napetosti.

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!