Natančni rezultati meritev – preizkusite ga!

HOFFMANN GROUP
GARANT merilni mikroskop – vaše orodje za hitro, natančno in učinkovito obdelavo slik, ki presega vaša pričakovanja. Sedaj na razpolago za testiranje v vaši proizvodnji.

In kaj ga uvršča med najboljše na svojem področju? Upravljanje z mikroskopom je tako intuitivno, da boste z lahkoto izmerili in dokumentirali najrazličnejše geometrijske oblike in materiale. Ne le to, temveč glavne funkcije GARANT merilnega mikroskopa vas bodo osupnile. Z uporabo 64-bitne aplikacije, ki omogoča hitro in natančno zajemanje kontur, prihranite dragocen čas in energijo. Neposreden izvoz v PDF format pa vam omogoča, da svoje rezultate delite in dokumentirate s preprostostjo, ki jo potrebujete. Z inteligentnim zajemanjem kontur pa boste zagotovili le tiste podatke, ki jih dejansko potrebujete, kar povečuje učinkovitost in natančnost vašega dela.
 Merilni mikroskop GARANT MM1
Zagotovite si možnost brezplačnega testiranja.

Preprosto
Vemo, da so investicije v merilne mikroskope skrbno načrtovane, zato se je potrebno dobro prepričati ali je MM1 prava naprava in kako zares izkoristiti vse njene prednosti

Prilagodljivo
Prilagodimo se vašim željam in vam pripravimo personalizirano izobraževanje točno takrat, ko vam ustreza, se dogovorimo za testno obdobje in vas sproti podpiramo pri vseh vmesnih korakih

Kontaktirajte vašega Hoffmann Group prodajnega predstavnika in se dogovorite za termin brezplačnega testiranja & izobraževanja.

Natančno
Prepričajte se v natančnost naših naprav

https://www.hoffmann-group.com

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!