NEUGART: reduktorja PLQE in PLFE zdaj tudi v manjših izvedbah

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Pripravil: Janez Draksler

Na tržišču se že uveljavljata novi izvedbi reduktorjev PLQE040 in PLFE055. Dodatno širita nizko cenovni seriji PLQE in PLFE za dvema manjšima velikostma. Neugart s tem odgovarja na potrebo številnih proizvajalcev strojev po bolj kompaktnih in lahkih servo pogonih.

Proizvajalec planetnih reduktorjev NEUGART zdaj dopolnjuje svojo serijo nizkocenovnih reduktorjev z reduktorjem velikosti 40 mm. Gre za serijo PLQE, katera ima zdaj dimenzijski razpon od 40 do 120 mm. S skupno dolžino nekaj več kot 90 mm (vključno z adapterjem) in premerom centrirnega obroča na izhodni strani le 35 mm, gre res za zelo kompaktno izvedbo z zelo dobrimi karakteristikami. Odvisno od prestavnega razmerja lahko prenaša nazivne navore do 20 Nm.

Z novim PLFE055 nizko cenovna serija reduktorjev PLFE s prirobničnim izhodom zdaj ponuja tudi štiri velikosti okvirja, začenši pri 55 mm. Ta novinec je na voljo v enostopenjski in dvostopenjski različici ter s prestavnimi razmerji od i=3 do i=100. Premer centrirnega obroča je pri tem 55 mm in lahko glede na prestavno razmerje doseže nazivne navore do 20 Nm.
Dva nova reduktorja temeljita na milijonih enot nizko cenovne serije, ki uporabljajo tehnologijo zobnikov z ravnimi zobmi, in sta že integrirana v programski orodji Neugart Calculation Program (NCP) in Tec Data Finder (TDF).

info@mb-naklo.si
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!