Nova spletna storitev podjetja Neugart

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Nova spletna storitev omogoča še lažji dostop do ustreznih informacij o izdelku: fizični izdelek neposredno poveže z dokumenti in digitalnimi funkcijami, ki so mu na voljo.

Povezava med fizičnim reduktorjem in digitalnim svetom se vzpostavi s podatkovno matrično kodo (DMC), 2D kodo na imenski tablici reduktorja. To lahko na primer optično preberete prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Druga možnost je dostop prek spletnega portala na domači strani podjetja Neugart.

Ta identifikacija, ki je tako pametna kot zanesljiva, vodi takoj in neprekinjeno do ustreznih informacij o izdelku in drugih funkcij. Uporabnik nato prejme, na primer, jasen seznam vseh različic želenega reduktorja, lahko prenese ustrezna navodila za uporabo in montažo ali se obrne na službo za pomoč uporabnikom podjetja Neugart neposredno prek povezanega naročila storitve.

Trenutno Neugart pretvarja nove modele reduktorjev v novo postavitev tipske tablice z integriranim DMC. Spletna storitev se začenja z bistvenimi funkcijami na področju poprodaje in se bo postopoma širila. Poleg dodatnih informacij in dokumentov, specifičnih za posamezne izdelke, se na primer načrtujejo tudi nove funkcije.

info@mb-naklo.si
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!