Pasivno hlajen industrijski računalnik z možnostmi razširitev

logo

Tipteh d.o.o.
Pasivno hlajen industrijski računalnik eBOX710A je idealen za AIoT aplikacije, ki zahtevajo trpežnost, prilagodljivost in zmogljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih okoljih.

Ta vzdržljiv modularen računalnik podjetja Axiomtek se ponaša z robustnim ohišjem in optimizirano možnostjo dodajanja razširitvenih kartic.

Kombinacija visoke zmogljivosti in zanesljivosti
Axiomtek je vodilno podjetje za industrijske računalnike in “Embedded” platforme. Njihov kreativni koncept integriranih storitev za razvoj industrijskih računalnikov zagotavlja zanesljivo sistemsko integracijo za vertikalne trge, vse od načrtovanja matične plošče do zasnove na ravni sistema.

Da bi izpolnil različne potrebe ter želje strank in skrajšali čas uvajanja, je Axiomtek zasnoval zmogljiv in vzdržljiv pasivno hlajen industrijski računalnik eBOX710A, v izjemno robustnem ohišju. Izkoristite njegovo prilagodljivost, moč in optimizirane možnosti dodajanja razširitvenih kartic tudi v zahtevnih industrijskih okoljih. Idealen je za strojno učenje, globoko učenje (deep learning), robotsko krmiljenje, “edge computing” in druge AIoT (Artificial Intelligence of Things) aplikacije.

Izkoristite številne vhode in razširljivost
Matična plošča računalnika eBOX710A omogoča širok izbor procesorskih enot, od Celeron do Core i9 modelov ter podpira do 64 GB delovnega spomina DDR4 2933 MHz.

Širok nabor vmesnikov zajema: štiri Gigabitne LAN vhode, pet USB 3.2 Gen1 vhodov, en DP 1.2++ vhod, dva HDMI vhoda in štiri COM vrata (od katerih je dvoje nastavljivih).

Ena PCIe x4 reža in dve reži za PCI Express Mini kartico, z dodatno notranjo SIM režo, močno povečujejo možnost za razširitev sistema. Omogočajo vam dodajanje modulov za 5G/4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth in številne druge aplikacije.

Nadzirajte računalnik z oddaljenim dostopom
Da lahko izpolni različne potrebe in zahteve glede vrste in števila priključkov, ima industrijski računalnik eBOX710A izvedeno I/O režo in različne I/O module za poljubne razširitve. Opcije modulov so: serijska vrata RS-232/422/485, CANbus, GbE LAN in 32 bitni programirljiv DIO.

Za večjo količino podatkov lahko priključite dva 2.5″  (SSD/HDD) in dva mSATA SSD diska. Konfiguracija sistema podpira operacijska sistema Linux in Windows 11 IoT ter vam omogoča uporabo programskega paketa Axiomtek AXView za oddaljen dostop in nadzor.
Preverite glavne prednosti:

 • LGA1200 podnožje podpira 10./11. generacijo Intel Core™ i9/i7/i5/i3 ali Celeron procesorje do 65 W TDP
 • Intel H420E čipovni nabor
 • 2x 2.5″ SSD/HDD in 2x mSATA SSD disk
 • 2 HDMI in 1 DisplayPort za sočasno uporabo dveh monitorjev (dual view podpora)
 • 1 PCIe x4 reža za I/O razširitvene kartice
 • Prilagodljiva I/O reža za različne I/O module
 • Široka priključna napajalna napetost: 9-48 VDC
 • Široko temperaturno območje: od -40 °C do +70 °C
 • WLAN modul & antena
 • Kompakten dizajn z I/O vhodi na sprednji strani
 • Možnost DIN Rail montaže

URL novice:
https://tipteh.com/si/industrijski-racunalniki-mrezna-oprema/pasivno-hlajen-industrijski-racunalnik-axiomtek-ebox710a/

Tipteh d.o.o.
Ulica Ivana Roba 23
1000 Ljubljana
info@tipteh.si
+386 (0)1 200 51 50
www.tipteh.com/si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!