Patlite NE-USB

logo

Miel d.o.o.
USB signalna svetilka z zvočnim alarmom.

Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje preko USB priključka, 7 različnih barv, različni vzorci svetlobne in zvočne signalizacije.

Predstavljamo novo serijo signalnih svetilk Patlite z zvočnim alarmom, NE-USB, ki jih je mogoče priključiti na napravo preko USB kabla. NE-USB je skladen z USB 2.0 standardom, kar omogoča napajanje preko USB kabla in proženje signalizacije ali alarma neposredno iz računalnika.

NE-USB je na voljo v sedmih različnih barvah. Svetlobna in zvočna signalizacija je nastavljiva, ter odvisno od nastavitve utripa v šestih različnih svetlobnih in sedmih različnih zvočnih vzorcih.

Lastnosti:

  • Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje signalne svetilke z zvočnim alarmom preko USB kabla
  • Enostavna uporaba – priklop signalne svetilke z zvočnim alarmom na računalnik preko USB Type C kabla, brez namestitve programske opreme na napravo.
  • Enostavna nastavitev in upravljanje z uporabo DLL knjižnice.
  • NE-USB je mogoče upravljati s pomočjo različnih protokolov, kar omogoča priklop tudi na računalnike, ki ne delujejo v Windows okolju.
  • Upravljanje NE-USB brez namestitve dodatnega gonilnika.
  • NE-USB je idealna rešitev, ko potrebujemo signalizacijo v prostorih, kjer je več ljudi (npr. pisarne, nakupovalni centri, različni javni prostori…), saj svetlobno in zvočno signalizacijo lahko prilagodimo tako, da bo opozorjeno odgovorno osebje, drugih udeleženih pa signalizacija ne moti.
  • Velik nabor dodatne opreme omogoča enostavno montažo v vsakem okolju. Na voljo so različni nosilci, oprema za palično montažo ali montaža na tripod stojalo. NE-USB lahko s pomočjo magneta enostavno namestimo tudi na kovinsko podlago.
  • Uporaba LED svetlečih diod zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Povezava NE-USB:
https://www.miel.si/patlite-ne-usb

Miel d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
https://www.miel.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Plastožer – naprava za drobljenje pločevink in plastike

V petek, 5. 5. 2023 se je odvilo finale že 10. Junior Achivement nacionalno tekmovanje programa Moje podjetje, ki so ga izvedli na na Gospodarski zbornici Slovenije.

MIEL OMRON na sejmu MIS’23

MIEL OMRON na sejmu MIS'23

Svet mehatronike 42

v industriji so materiali različnih izdelkov zelo pomembni. Pomembno je, da je nek material trden, žilav – seveda odvisno od uporabe. Pri nekaterih primerih uporabe pa je pomembno, da je material tudi elastičen in da se po obremenitvi vrne v svoj položaj. Tako so japonski znanstveniki naredili nov material - leguro na osnovi bakra, ki ima elastično obremenitev večjo od 4,3%. Tak material bi lahko prišel prav v proizvodnji naprav za športnike, v medicinskih napravah ter verjetno še kje drugje.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!