Patlite NE-USB

logo

Miel d.o.o.
USB signalna svetilka z zvočnim alarmom.

Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje preko USB priključka, 7 različnih barv, različni vzorci svetlobne in zvočne signalizacije.

Predstavljamo novo serijo signalnih svetilk Patlite z zvočnim alarmom, NE-USB, ki jih je mogoče priključiti na napravo preko USB kabla. NE-USB je skladen z USB 2.0 standardom, kar omogoča napajanje preko USB kabla in proženje signalizacije ali alarma neposredno iz računalnika.

NE-USB je na voljo v sedmih različnih barvah. Svetlobna in zvočna signalizacija je nastavljiva, ter odvisno od nastavitve utripa v šestih različnih svetlobnih in sedmih različnih zvočnih vzorcih.

Lastnosti:

  • Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje signalne svetilke z zvočnim alarmom preko USB kabla
  • Enostavna uporaba – priklop signalne svetilke z zvočnim alarmom na računalnik preko USB Type C kabla, brez namestitve programske opreme na napravo.
  • Enostavna nastavitev in upravljanje z uporabo DLL knjižnice.
  • NE-USB je mogoče upravljati s pomočjo različnih protokolov, kar omogoča priklop tudi na računalnike, ki ne delujejo v Windows okolju.
  • Upravljanje NE-USB brez namestitve dodatnega gonilnika.
  • NE-USB je idealna rešitev, ko potrebujemo signalizacijo v prostorih, kjer je več ljudi (npr. pisarne, nakupovalni centri, različni javni prostori…), saj svetlobno in zvočno signalizacijo lahko prilagodimo tako, da bo opozorjeno odgovorno osebje, drugih udeleženih pa signalizacija ne moti.
  • Velik nabor dodatne opreme omogoča enostavno montažo v vsakem okolju. Na voljo so različni nosilci, oprema za palično montažo ali montaža na tripod stojalo. NE-USB lahko s pomočjo magneta enostavno namestimo tudi na kovinsko podlago.
  • Uporaba LED svetlečih diod zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Povezava NE-USB:
https://www.miel.si/patlite-ne-usb

Miel d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
https://www.miel.si

Sorodni članki

Zadnji članki

LAPP in obnovljivi viri energije

Klimatske spremembe za človeštvo predstavljajo resen problem. Pomembno je, da se tega zavedajo tako gospodarstva kot tudi vlade. Najhitrejši učinek na okolje bi dosegli, če bi se odpovedali komoditetam modernega sveta.

Nadomestite mehanske z magnetnimi zobniki

Kako to, da se o magnetnih prenosih tako malo govori? Poglejte si zanimiv video o megnetnih prenosih: https://www.youtube.com/watch?v=DAWVetrtD9U

Frekvenčni pretvornik GA700 za industrijske aplikacije

Vsestranski frekvenčni pretvornik za industrijsko uporabo Yaskawa GA700 odlikujejo velika prilagodljivost, majhne dimenzije in številne vgrajene funkcije.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!