Patlite NE-USB

logo

Miel d.o.o.
USB signalna svetilka z zvočnim alarmom.

Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje preko USB priključka, 7 različnih barv, različni vzorci svetlobne in zvočne signalizacije.

Predstavljamo novo serijo signalnih svetilk Patlite z zvočnim alarmom, NE-USB, ki jih je mogoče priključiti na napravo preko USB kabla. NE-USB je skladen z USB 2.0 standardom, kar omogoča napajanje preko USB kabla in proženje signalizacije ali alarma neposredno iz računalnika.

NE-USB je na voljo v sedmih različnih barvah. Svetlobna in zvočna signalizacija je nastavljiva, ter odvisno od nastavitve utripa v šestih različnih svetlobnih in sedmih različnih zvočnih vzorcih.

Lastnosti:

  • Enostavno ožičenje – napajanje in upravljanje signalne svetilke z zvočnim alarmom preko USB kabla
  • Enostavna uporaba – priklop signalne svetilke z zvočnim alarmom na računalnik preko USB Type C kabla, brez namestitve programske opreme na napravo.
  • Enostavna nastavitev in upravljanje z uporabo DLL knjižnice.
  • NE-USB je mogoče upravljati s pomočjo različnih protokolov, kar omogoča priklop tudi na računalnike, ki ne delujejo v Windows okolju.
  • Upravljanje NE-USB brez namestitve dodatnega gonilnika.
  • NE-USB je idealna rešitev, ko potrebujemo signalizacijo v prostorih, kjer je več ljudi (npr. pisarne, nakupovalni centri, različni javni prostori…), saj svetlobno in zvočno signalizacijo lahko prilagodimo tako, da bo opozorjeno odgovorno osebje, drugih udeleženih pa signalizacija ne moti.
  • Velik nabor dodatne opreme omogoča enostavno montažo v vsakem okolju. Na voljo so različni nosilci, oprema za palično montažo ali montaža na tripod stojalo. NE-USB lahko s pomočjo magneta enostavno namestimo tudi na kovinsko podlago.
  • Uporaba LED svetlečih diod zagotavlja dolgo življenjsko dobo.


Povezava NE-USB:
https://www.miel.si/patlite-ne-usb

Miel d.o.o.
Efenkova cesta 61
3320 Velenje
E-pošta: info@miel.si
Tel.: +386 (0)3 77 77 000
https://www.miel.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Umetna inteligenca in droni izboljšujejo varovanje prostorov in opreme

Dron, ki ga krmili umetna inteligenca (AI) bo pregledoval prostore in iskal potencialne težave v prostorih ter tudi zaznal vlomilce. https://www.youtube.com/watch?v=q4RAmA9v114

Kibernetska varnost OT ni več nišno področje – VIDEO

Podjetja imajo veliko razlogov, da pozorneje spremljajo vprašanja okoli kibernetske varnosti v svojih tovarnah. Digitalizacija in povezave OT/IT poganjajo inovacije in prinašajo številne prednosti, vendar povečujejo tudi ranljivost za kibernetske napade. Drugi del serije o varnosti OT ponazarja posledice: implementacija varnostnih standardov za operativno tehnologijo (OT) še vedno zaostaja za IT.

Kromiranje 3D natisnjenih predmetov

Video pokaže, kako pripraviti 3D natisnjen predmet tako, da bo dovolj gladek in primeren za barvanje najprej s prevodno barvo, nato pa še za...

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!