Pnevmatske in mehanske ekspanzijske gredi za papirno industrijo

INOTEH D.O.O.
Podjetje Vorwald je bilo ustanovljeno leta 1920 kot globalno podjetje, usmerjeno predvsem v obdelavo lesa, kasneje pa se je specializiralo za razvoj ekspanzijskih elementov za industrijo papirja, predelave plastičnih mas in aluminija (pnevmatske, mehanske ekspanzijske gredi, itd…)

Leta 1997 je bil Vorwald integriran v skupino Neuenhauser Group, ki je s pomočjo sodobnih obdelovalnih in procesnih zmogljivosti pripomogla k razširitvi palete izdelkov.

Pnevmatske ekspanzijske gredi
V serijah A, 403, L, MB in 409 izdelujemo pnevmatske ekspanzijske gredi za uporabo na vseh področjih industrije predelave papirja ali plastike. Ekspanzijske gredi so izjemno robustne, vendar jih odlikuje majhna teža in enostavna konstrukcija po modularnem principu. To omogoča nezahtevno menjavo letev gredi in hitra popravila.

Mehanske ekspanzijske gredi
Mehanske ekspanzijske gredi iz naše učinkovite in fleksibilne proizvodnje so primerne za posebej visoke zahteve pri navijanju.

V skladu z našimi visokimi standardi kakovosti so Vorwaldove mehanske gredi za odrezke podvržene temeljitim pregledom in jih je mogoče po potrebi popraviti z rezervnimi deli, tudi po več letih. Mehanske raztezne gredi, ki zahtevajo malo vzdrževanja, izdelujemo v petih serijah, o katerih vam bomo z veseljem posredovali dodatne informacije.

Več informacij o izdelkih Deublin in Vorwald dobite pri podjetju INOTEH D.O.O.

https://www.inoteh.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!