Pnevmatske in mehanske ekspanzijske gredi za papirno industrijo

INOTEH D.O.O.
Podjetje Vorwald je bilo ustanovljeno leta 1920 kot globalno podjetje, usmerjeno predvsem v obdelavo lesa, kasneje pa se je specializiralo za razvoj ekspanzijskih elementov za industrijo papirja, predelave plastičnih mas in aluminija (pnevmatske, mehanske ekspanzijske gredi, itd…)

Leta 1997 je bil Vorwald integriran v skupino Neuenhauser Group, ki je s pomočjo sodobnih obdelovalnih in procesnih zmogljivosti pripomogla k razširitvi palete izdelkov.

Pnevmatske ekspanzijske gredi
V serijah A, 403, L, MB in 409 izdelujemo pnevmatske ekspanzijske gredi za uporabo na vseh področjih industrije predelave papirja ali plastike. Ekspanzijske gredi so izjemno robustne, vendar jih odlikuje majhna teža in enostavna konstrukcija po modularnem principu. To omogoča nezahtevno menjavo letev gredi in hitra popravila.

Mehanske ekspanzijske gredi
Mehanske ekspanzijske gredi iz naše učinkovite in fleksibilne proizvodnje so primerne za posebej visoke zahteve pri navijanju.

V skladu z našimi visokimi standardi kakovosti so Vorwaldove mehanske gredi za odrezke podvržene temeljitim pregledom in jih je mogoče po potrebi popraviti z rezervnimi deli, tudi po več letih. Mehanske raztezne gredi, ki zahtevajo malo vzdrževanja, izdelujemo v petih serijah, o katerih vam bomo z veseljem posredovali dodatne informacije.

Več informacij o izdelkih Deublin in Vorwald dobite pri podjetju INOTEH D.O.O.

https://www.inoteh.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!