Podjetje LAPP MOBILITY partner s proizvajalci Hyundai, KIA in Mazda

logo

Lapp, d.o.o.
LAPP MOBILITY že vrsto let uspešno serijsko opremlja električna vozila. V naboru kupcev so proizvajalci vozil KIA Germany, Hyundai in danes tudi Mazda.
Korejsko podjetje Hyundai group bo začelo izdelovati nove modele Hyundai in KIA na osnovi nove elektro platforme imenovane E-GMP (Electric Global Modular Platform).

S to platformo želijo razviti 800V hitro polnilno tehnologijo. Tak modularni pristop bo inženirjem pomagal prilagajati zmogljivosti električnih motorjev glede na zahteve in segment vozil. LAPP MOBILITY pa bo poskrbel za polnilne sete tip 2 mode 3.

Vsi KIA modeli e-Soul, tudi nov EV6 (Premium avto leta 2022) so že opremljeni z LAPP mode 3 polnilnimi seti. Kot dodatna možnost kupcem se ponuja tudi naša mobilna polnilna postaja MOBILITY DOCK, ki jo lahko uporabimo na klasični domači vtičnici. Že tretje leto pa opremljamo električna vozila Hyundai s polnilnimi seti tip 2 HELIX.
Prav tako se lahko pohvalimo, da nas je za proizvajalca polnilnih setov odobrilo podjetje Mazda. Uspešno smo prestali zahtevno tehnično soglasje proizvajalca vozil Mazda Japonska. Postopek je trajal več kot pol leta. Sedaj smo uradno potrjen dobavitelj polnilnih setov tipa 2 za način polnjenja mode 3 in mobilnih polnilnih postaj MOBILITY DOCK za mode 2. Za nas je to še ena potrditev, da so naše rešitve najvišje kakovosti.

www.lappslovenija.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!