Popoln odgovor na vaše potrebe po avtomatizaciji. To je FANUC!

FANUC Adria d.o.o.
FANUC vodi v produktivnosti z IoT in inovacijami, ki zmanjšujejo stroške energije ter podpirajo digitalizacijo. Industrija 4.0 je v polnem razcvetu, uvaja koncepte kot so IoT rešitve, CPS, računalništvo v oblaku in AI.

FANUC je pionir na področju industrijskega omrežja in je na IoT zelo pripravljen. Ponuja številne rešitve, med njimi tudi platformo FIELD System Basic Package za pametne tovarne, poleg avtomatizacije strojnih orodij pa se FANUC ukvarja z roboti za različne aplikacije, vključno z sistemi za vid. Nedavno so predstavili tudi zanesljivo industrijsko rešitev iPC Box za napredne robotske aplikacije. Kot velik podpornih izobraževanja v robotiki, FANUC sodeluje s šolami in univerzami za usposabljanje naslednje generacije strokovnjakov za avtomatizacijo. S svojo veliko mrežo in prizadevanjem za inovacije ostajajo globalni partner za izboljšanje proizvodne industrije.

Za več informacij kontaktirajte info@fanuc.si.

FANUC Adria d.o.o.
Ipavčeva 21
3000 Celje
Sledite nam na LinkedInu!
https://www.fanuc.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!