Pozabite na vezice, Elektrospoji predstavljamo nove Hook-and-loop trakove

logo

Elektrospoji d.o.o.
Predstavljamo inovativno alternativo kabelskim vezicami, Hook-and-loop velcro trakove, ki omogočajo čvrsto pritrjevanje kablov in ostalih komponent.

Večkratna uporabnost je njihova glavna prednost. Za razliko od vezic, je Hook-and-loop trakove ali ježke moč na hitro večkrat odpreti in ponovno zapreti.

Zaradi omenjene lastnosti, ježki predstavljajo vse pogostejšo zamenjavo običajnim kabelskim vezicam. Velcro trakovi oz. ježki so narejeni iz mehkega materiala, kar zmanjšuje verjetnost za nastanek poškodb na kablih, sploh tam, kjer so prisotne vibracije. Na voljo so v različnih dimenzijah in tako zadostujejo za raznolike aplikacije.

Poleg Hook-and-loop trakov, je na voljo tudi celotna serija nosilcev za nove Velcro trakove, ki omogočajo enostavno namestitev na različne profile. Od univerzalnih s klasično vijačno montažo do posebnih različic za profile drugih proizvajalcev. Ne glede na izbor nosilca, je montažo, demontažo, naknadno opremljanje in servisiranje možno izvesti hitro in enostavno.

V Elektrospojih so na voljo naslednji nosilci za Hook-and-loop trakove:

  • Vijačni nosilec trakov – Univerzalna namestitev z vijaki M5
  • Nosilec trakov za DIN letve širine 35 mm – Namestitev s pritrdilnimi čepi
  • Nosilec trakov za C-sekcijske letve C30
  • Nosilec trakov za Rittal profile – Montaža z 90° vrtljivim zaklepom na perforirane odseke Rittal VX25 / AX ter 23 x 23 mm montažne letve
  • Nosilec trakov za MiniTec profile – Montaža z 90° vrtljivim zaklepom na MiniTec profilnih stebričkov z utorom širine 8 mm
  • Nosilec trakov za Bosch Rexroth profile – Montaža z 90° vrtljivim zaklepom na Bosch Rexroth profilne stebričke z utorom širine 8 / 10 mm
  • Nosilec trakov za MayTec profile – montaža z 90° vrtljivim zaklepom na MayTec profilne stebričke PG40 z utorom širine 8 mm

Elektrospoji smo zanesljiv dobavitelj profesionalnih izdelkov in rešitev za kupce na področju industrijske in procesne avtomatizacije, OEM strojegradnje in elektronskih naprav, elektroenergetike OVE ter pametne infrastrukture. Naše osnovno vodilo je partnersko sodelovanje na dolgi rok. Pri sodelovanju s svojimi partnerji imamo standardizirane poslovne procese, ki jamčijo najboljše in najhitrejše odzive za dnevne ali projektne tehnične potrebe. Med svoje reference štejemo vsa najpomembnejša izvozno usmerjena, inovativna slovenska podjetja ter najpomembnejše igralce v slovenski elektroenergetiki.

Skenirajte QR kodo in spoznajte nas in našo ponudbo.

Elektrospoji d.o.o.
Stegne 27, 1000 Ljubljana
E-pošta: info@elektrospoji.si
Tel.: 01 511 38 10
https://www.elektrospoji.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!