Pravi partner za vaše projekte z IO-Linkom

Murrelektronik GmbH
Zmogljivi inštalacijski koncepti z IO-Linkom.

IO-Link je že vedno olajšal vključevanje pametnih naprav v prilagodljive inštalacijske koncepte. Naša nova sanjska ekipa, ki jo sestavljajo IO-Link Master, razdelilniki IO-Link in analogni pretvorniki IO-Link, je naredila odločilen korak naprej ter je olajšala tudi dostop do podatkov in njihovo vrednotenje. Te komponente ustvarjajo potrebno transparentnost od ravni senzorjev/aktuatorjev do oblaka. Prav tako pa jih težko kdo premaga na področju prilagodljivosti, uporabnosti in zmogljivosti. Gre za univerzalen inštalacijski sistem, s katerim boste naredili idealen prvi korak v svet digitalizacije. Hkrati pa ta sistem predstavlja koncept za prihodnost IIoT. Točno to, kar v tistem trenutku potrebujete.

Prvo srečanje – lažje spoznavanje
IO-Link je idealen sistem za enostavno integracijo vseh vrst signalov brez zapletov. Analogni in digitalni vhodno/izhodni signali ali IO-Link – po možnosti tudi od različnih proizvajalcev? Ni pomembno – enostavno priključite in pričnite z delom!

Naše naprave so popolnoma kompatibilne z drugimi komponentami, saj je bilo vzpostavljanje povezav, po možnosti decentralizirano in brez električne omarice, zmeraj naša strast. Zagotavljamo vse, kar potrebujete, da lahko preko IO-Linka povežete upravljalnik s senzorji/aktuatorji in ga po želji tudi digitalizirate s pomočjo neposredne povezave z oblakom. To lahko storite v novih naprav ali pri naknadni vgradnji v že obstoječe naprave.

Združevalec – razumemo se z vsemi in z vsakim
Standardizirani procesi pomagajo obvladovati naraščajočo kompleksnost v proizvodnem svetu in se hitro odzvati na spreminjajoče se zahteve strank. Standardizacija pa je tudi nekaj drugega … Je osnova za digitalno preobrazbo. Ponovni razmislek o razvoju, načrtovanju, montaži in proizvodnih procesih na digitalnih platformah je brez standardizacije nepredstavljiv. Naši novi moduli Pro-Master so vrhunsko orodje za standardizacijo konceptov strojev. So pravi “združevalci”, saj povezujejo vse z vsem. Povsod in v vsakem jeziku.

V nebesih – neposredna pot do oblaka in nazaj
Moderne avtomatike in avtomatizacijskih konceptov si ne moremo več predstavljati brez digitalizacije. Učinkovitejši in agilnejši procesi, večja razpoložljivost strojev, novi poslovni modeli in stalen dostop do identifikacijskih podatkov ter informacij o diagnostiki in konfiguraciji zahtevajo pregledno komunikacijo od najnižje ravni senzorjev in aktuatorjev pa vse do zadnje generacije mobilnih aplikacij in aplikacij v oblaku. Za neprekinjeno signalno komunikacijo v medsebojno povezanih potekih dela. MVK Pro in Impact67 Pro sta prava generatorja na področju digitalizacije strojev in naprav ter upravljanja vse več podatkov v vedno krajšem času.

IO-Link je naša prihodnost! Kaj pa sploh je IO-Link?
V 10 kratkih videoposnetkih vam bomo na preprost način predstavili posebne pojme, kot so enota »master«, naprave in razdelilniki. Poleg tega vam bomo razložili, kako enostavno lahko inštalirate IO-Link. Tako boste tudi vi pripravljeni na prihodnost!

Več informacij je na voljo v podjetju Murrelektronik.

Murrelektronik GmbH
Concorde Business Park D2/11
A-2320 Schwechat
info@murrelektronik.si
Telefon: +43 1 7064525-0
Fax: +43 1 7064525-300
https://www.murrelektronik.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!