Prijemala serija CSSP za kolaborativne robote

logo

Kovimex d.o.o.
Prijemalo CSSP proizvajalca CAMOZZI je vzporedno, samocentrirno, enojno delujoče (NO ali NC) prijemalo z drsnim vodilom v obliki črke T. Na voljo samo v eni velikosti (40).
Zahvaljujoč zasnovi pokrova in omejitvi sile, ki velja za prste prijemala, je prijemalo CSSP primerno za delovanje v okoljih, kjer je robot v neposrednem stiku s človekom (kolaborativna robotika).

Vključitev ventilov in senzorjev za končne lege prijemala omogoča ohranjanje lahke in kompaktne zasnove, zaradi česar je prijemalo posebej primerno za delo na zapestju robota. Poleg tega je možno oskrbeti prijemalo z enim dovodom zraka in rokovati s prijemalom preko vhodov in izhodov, tako da je primerno za vse sisteme in dostopno vsem.
 
Tipična uporaba prijemala je pobiranje in odlaganje, vstavljanje in posluževanje stroja. Priporočljiva je uporaba prijemala CSSP s kolaborativnimi roboti kot so FANUC, UR in ABB, kjer je opremljen s sistemom Plug & Play in aplikacijo za robote, ki olajša uporabo prek intuitivnega grafičnega vmesnika.
 
Prijemalo lahko naročite pri podjetju KOVIMEX d.o.o.

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!