PROMESS – široka paleta stiskalnic za elektro-mehanske montaže

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Pripravil: Andraž Zupan
PROMESS je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev stiskalnic za elektro-mehanske montaže. Ponuja najširšo paleto stiskalnic na tem področju.

Nahajajo se v več kot 25-ih državah po svetu in vsako leto prodajo več kot 2.000 stiskalnic. PROMESS strankam zagotavlja tudi močno svetovno servisno mrežo, ki skrbi za uspešno delovanje njihovih izdelkov.

PROMESS ponuja široko paleto elektromehanskih NC sistemov za montažo in kontrolo sile pri procesu. Servo stiskalnica je na voljo v različnih izvedbah. S štirimi različnimi tipi v območju sile od 200 N do 500 kN ter velikim izborom gibov in hitrosti servo stiskalnice PROMESS zagotavljajo izjemno fleksibilnost. Serije izdelkov PROMESS UFM Line5, UFM Compact5, UFM Precision5 in UFM Classic ponujajo elektromehanske spojne module za široko paleto aplikacij.

CELOTEN PROGRAM:

  • servo stiskalnice,
  • rotacijske stiskalnice
  • sistemi navora,
  • posamezne delovne postaje,
  • testne postaje,
  • sistemi za spremljanje montaže in
  • celovita dodatno opremo.

Današnje temeljne kompetence proizvajalca PROMESS so razvoj celovitih tehnoloških sistemov za reševanje individualnih in kompleksnih montažnih in preizkusnih nalog ter izdelava visokokakovostnih standardnih komponent. Izkušeni, visoko usposobljeni inženirji v tesnem sodelovanju s strankami razvijajo in izvajajo ustrezen postopek montaže, spajanja in testiranja. Vse od razvoja procesa do pilotnega testiranja in od začetnega zagona do proizvodne uporabe pri stranki.
Inženirji MB-NAKLO vam skupaj s PROMESS zagotavljamo hitro in profesionalno storitev ter kompetentno svetovanje na področju stiskalnic.

MB-NAKLO d.o.o.
andraz.zupan@mb-naklo.si
GSM: 040 253 500
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 44 (11-2023)

Po razburkanem poletju se počasi vračamo v ustaljene tirnice in v tokratni številki revije Svet mehatronike boste lahko brali o pasivnem hlajenju prostorov. Zanimiv pri tem novem načinu je princip, kako so raziskovalci naredili prototip hladilnika, ki za svoje delovanje ne potrebuje električne energije. Res je, da je ta prototip še zelo drag, ampak če kolikor toliko poznamo človeštvo, se bo tudi izdelava takšnega hladilnika pocenila.

Stičišče znanosti in gospodarstva

Celjski sejem letos je letos obiskalo več kot 65.000 obiskovalcev.

Svetovno prvenstvo v robotiki Robocup 2023

V mesecu juliju 2023 so se dijaki ŠC Celje Srednje šole za strojništvo na podlagi uvrstitev v preteklih letih udeležili svetovnega prvenstva v robotiki RoboCup 2023 v Bordeaux-ju v Franciji.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!