PROMESS – široka paleta stiskalnic za elektro-mehanske montaže

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Pripravil: Andraž Zupan
PROMESS je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev stiskalnic za elektro-mehanske montaže. Ponuja najširšo paleto stiskalnic na tem področju.

Nahajajo se v več kot 25-ih državah po svetu in vsako leto prodajo več kot 2.000 stiskalnic. PROMESS strankam zagotavlja tudi močno svetovno servisno mrežo, ki skrbi za uspešno delovanje njihovih izdelkov.

PROMESS ponuja široko paleto elektromehanskih NC sistemov za montažo in kontrolo sile pri procesu. Servo stiskalnica je na voljo v različnih izvedbah. S štirimi različnimi tipi v območju sile od 200 N do 500 kN ter velikim izborom gibov in hitrosti servo stiskalnice PROMESS zagotavljajo izjemno fleksibilnost. Serije izdelkov PROMESS UFM Line5, UFM Compact5, UFM Precision5 in UFM Classic ponujajo elektromehanske spojne module za široko paleto aplikacij.

CELOTEN PROGRAM:

  • servo stiskalnice,
  • rotacijske stiskalnice
  • sistemi navora,
  • posamezne delovne postaje,
  • testne postaje,
  • sistemi za spremljanje montaže in
  • celovita dodatno opremo.

Današnje temeljne kompetence proizvajalca PROMESS so razvoj celovitih tehnoloških sistemov za reševanje individualnih in kompleksnih montažnih in preizkusnih nalog ter izdelava visokokakovostnih standardnih komponent. Izkušeni, visoko usposobljeni inženirji v tesnem sodelovanju s strankami razvijajo in izvajajo ustrezen postopek montaže, spajanja in testiranja. Vse od razvoja procesa do pilotnega testiranja in od začetnega zagona do proizvodne uporabe pri stranki.
Inženirji MB-NAKLO vam skupaj s PROMESS zagotavljamo hitro in profesionalno storitev ter kompetentno svetovanje na področju stiskalnic.

MB-NAKLO d.o.o.
andraz.zupan@mb-naklo.si
GSM: 040 253 500
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Novi ploskovni prijemali SCHMALZ FXP-60 in FMP-60: manjši izvedbi z enako močjo!

S prijemaloma FXP-60 in FMP-60 SCHMALZ tržišču predstavlja novi, ozki izvedbi svojega univerzalnega ploskovnega prijemala. Ciljne industrije so lesna, steklarska industrija ter intralogistika.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!