PROMESS – široka paleta stiskalnic za elektro-mehanske montaže

logo

MB-NAKLO d.o.o.
Pripravil: Andraž Zupan
PROMESS je eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev stiskalnic za elektro-mehanske montaže. Ponuja najširšo paleto stiskalnic na tem področju.

Nahajajo se v več kot 25-ih državah po svetu in vsako leto prodajo več kot 2.000 stiskalnic. PROMESS strankam zagotavlja tudi močno svetovno servisno mrežo, ki skrbi za uspešno delovanje njihovih izdelkov.

PROMESS ponuja široko paleto elektromehanskih NC sistemov za montažo in kontrolo sile pri procesu. Servo stiskalnica je na voljo v različnih izvedbah. S štirimi različnimi tipi v območju sile od 200 N do 500 kN ter velikim izborom gibov in hitrosti servo stiskalnice PROMESS zagotavljajo izjemno fleksibilnost. Serije izdelkov PROMESS UFM Line5, UFM Compact5, UFM Precision5 in UFM Classic ponujajo elektromehanske spojne module za široko paleto aplikacij.

CELOTEN PROGRAM:

  • servo stiskalnice,
  • rotacijske stiskalnice
  • sistemi navora,
  • posamezne delovne postaje,
  • testne postaje,
  • sistemi za spremljanje montaže in
  • celovita dodatno opremo.

Današnje temeljne kompetence proizvajalca PROMESS so razvoj celovitih tehnoloških sistemov za reševanje individualnih in kompleksnih montažnih in preizkusnih nalog ter izdelava visokokakovostnih standardnih komponent. Izkušeni, visoko usposobljeni inženirji v tesnem sodelovanju s strankami razvijajo in izvajajo ustrezen postopek montaže, spajanja in testiranja. Vse od razvoja procesa do pilotnega testiranja in od začetnega zagona do proizvodne uporabe pri stranki.
Inženirji MB-NAKLO vam skupaj s PROMESS zagotavljamo hitro in profesionalno storitev ter kompetentno svetovanje na področju stiskalnic.

MB-NAKLO d.o.o.
andraz.zupan@mb-naklo.si
GSM: 040 253 500
www.mb-naklo.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Nove priložnosti – Mikro-kompaktiranje in varjenje v eni napravi

Uporovno varjenje kot postopek za izdelavo visokokakovostnih zvarov med električno prevodnimi in mehanskimi komponentami je že dolgo uveljavljen in preizkušen postopek.

Ethernet po eni parici (SPE – Single Pair Ethernet) – prihodnost IIOT

V četrti industrijski revoluciji, oz. Industriji 4.0, bodo inteligentna omrežja prinesla temeljne spremembe. Industrija 4.0 predstavlja ogromen potencial za večjo profitabilnost in fleksibilnost industrije, okrepitev gospodarstvene konkurenčnosti, za visok življenjski standard in nova delovna mesta.

IFAM 2024 je praznoval 19. obletnico

Kako hitro teče čas, drage bralke in dragi bralci. Ni prav dolgo nazaj, ko smo skupaj s podjetjem ICM organizirali prvo konferenco Trendi in tehnologije v avtomatizaciji v Portorožu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!