Prostoročna naprava z glasovnim upravljanjem RealWear HMT-1

logo

Specifike nekaterih delovnih okolij delavcem postavljajo velike izzive. Brskanje po dokumentaciji, zapisovanje podatkov ali pa pomanjkanje znanja otežujejo potek dela.

Naprava RealWear HMT-1 s svojimi funkcijami rešuje tovrstne izzive, z glasovnim upravljanjem pa osvobaja roke in delavcem olajšuje delo.

Kot glavno funkcijo izpostavimo mentorstvo na daljavo. Strokovnjak se poveže z delavcem na terenu, ki ima nameščeno napravo HMT-1 in prek video klica dobi vpogled v njegovo vidno polje, kar mu omogoča, da ga vodi skozi nalogo.
Poleg mentorstva na daljavo naprava omogoča brskanje po dokumentih, ki se prikazujejo na zaslonu pod očesom, sledenje po vnaprej določenih korakih delovnih nalog in še mnogo več funkcij, ki jih podpirajo različne android aplikacije.

Uporaba naprave RealWear HMT-1 zviša delovno produktivnost, olajša delo in prihrani stroške.

Naprava se z udobnim trakom enostavno namesti na glavo ali na čelado, zaslon pod očesom v velikosti 0,33” pa prikazuje različne vsebine. Na napravo je mogoče naložiti brezplačne ali plačljive android aplikacije po želji uporabnika.

Prednosti naprave RealWear HMT-1:

  • Glasovno upravljanje
  • Prostoročna uporaba
  • Oddaljeno mentorstvo
  • Digitalna asistenca
  • Odporna na padce, prah, vodo v skladu z industrijskimi standardi
  • Povečanje produktivnosti in zmanjšanje stroškov dela

Prednosti naprave RealWear HMT-1 so prepoznali tudi v podjetju SiEVA d.o.o., ki deluje na raziskovalno razvojnem področju, usmerjenim v strateška področja elektrifikacije in varnosti vozil.
“Kot center novih tehnologij navidezne, mešane in obogatene resničnosti je Sievin Laboratorij za digitalne tehnologije na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani v svoj nabor opreme dodal napravo RealWear HMT-1. Na voljo za preizkušanje je tako našim industrijskim in podpornim partnerjem kot tudi članom partnerstva SRIP ACS+. V laboratoriju je naprava namenjena razvijanju demonstracijskih Android in spletnih aplikacij, testiranju in predstavitvi

primerov dobrih praks AR tehnologije v industrijskem okolju. Uporabna vrednost naprave je predvsem v lažjem sporazumevanju in sodelovanju na daljavo ter dostopu do dokumentacije, navodil za delo in kontrolnih seznamov, kar med drugim vpliva na večjo učinkovitost in višjo stopnjo digitalizacije dela, boljšo sledljivost procesov, zmanjšanje vpliva človeškega faktorja ter hitrejšega ukrepanja ob nepravilnostih.

EXOR ETI se je izkazal kot odličen dobavitelj, saj so nam s svojim znanjem in izkušnjami uspeli svetovati in pomagati v fazah preizkušanja in nakupa naprave.”

Več informacij o napravi vam je na voljo na spletni strani distributerja EXOR ETI d.o.o., www.exor-eti.si , na e-mail naslovu realwear@exor-eti.si ali na telefonski številki +386 30 716107.

EXOR ETI d.o.o.
Brnčičeva 51
1231 Ljubljana
+386 30 716107
realwear@exor-eti.si
https://www.exor-eti.si

Celotna PDF revija brezplačno!

Sorodni članki

Zadnji članki

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

New Generation Compact Drive | Delta Industrial Automation

Svet mehatronike 41

V času priprave tokratne številke smo v Sloveniji po daljšem času spet »okusili«, kako izgleda prava zima! Upamo, da vam obilen sneg ni povzročil preveč preglavic, ampak zgolj zimsko veselje v vseh možnih oblikah.

Večfunkcijski sistemi z IO-Linkom

Murrelektronik proizvaja digitalno infrastrukturo za prenos podatkov.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!