Proti eksplozijski motorji – pri DANKON d.o.o.

logo

Dankon, d. o. o.
S Siemens SIMOTICS XP motorji proti eksplozijam boste varnejši.

Razlogi, ki potrjujejo zgornjo trditev so:
Robustni motorji, odporni na eksplozije
Delujejo zelo dolgo in so popolnoma varni tudi v najbolj ekstremnih pogojih
Delovanje s priklopom na omrežje (DOL) ali s frekvenčni pretvornikom (FC)

Motorji so se dokazali že več kot sto tisočkrat po vsem svetu. Ponudba Siemens proti eksplozijskih motorjev je popolna – pokriva vse zahteve z največjo varnostjo in najvišjo učinkovitostjo delovanja. Za izredne zahteve lahko ponudimo tudi rešitve z dvojno zaščito.

Proti eksplozijski motorji, ki jih ponujamo, ustrezajo zahtevam Evropske direktive 2014/34/EU (ATEX). Na voljo so tudi certifikati IECEx (Avstralija), EACEx (Evrazija) in CCCEx (Kitajska)

Dankon, d. o. o.
Cesta v Gorice 34, 1000 Ljubljana
+386 1 3200 861
info@dankon.si
http://www.dankon.si

Sorodni članki

Zadnji članki

Svet mehatronike 43

Komaj smo dobro zaključili pomladno sezono sejmov, ki se je zaključila s sejmom MIS 2023, se že pripravljamo na jesenski sejem MOS 2023, kjer bo prisotno tudi uredništvo revije Svet mehatronike s septembrsko številko.

Magnetno hlajenje za bolj zelen svet

Hladilnik ali klimatska naprava, ki porabi veliko manj energije, je tišja in za delovanje ne potrebuje škodljivih snovi. To lahko kmalu postane resničnost, saj Magneto, zagonsko podjetje iz Delfta, katerega soustanovitelj je Michael Maschek, na trg uvaja magnetno hlajenje.

Poskus operacije oči na daljavo s 5G robotom

Oftalmološki center Zhongshan na univerzi Sun Yat-sen je dosegel mejnik na področju oftalmološke kirurgije, saj je s samostojno razvitim 5G robotom na zajcih na mikronski ravni opravil prvo operacijo na daljavo na svetu.

Želite biti na tekočem z najnovejšimi novicami?

Radi bi vas slišali! Prosimo, izpolnite svoje podatke in ostali bomo v stiku. Tako preprosto je!